3 ζώδια που θα σου λείψουν αν τα χάσεις και 3 που δε θα σου «καεί καρφί»

3-ζώδια-που-θα-σου-λείψουν-αν-τα-χάσεις-κ-1286588
Lonely woman standing absent minded and looking at the river

Για κάποια θα κλάψεις και για κάποια θα πεις «στο καλό και να μην μας γράφεις»

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Η απουσία κάποιου είναι αβάσταχτη και σίγουρα το άτομο αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ενώ άλλοι αν φύγουν, δεν θα λείψουν σε κανέναν και δεν θα νοιάξει η φυγή τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τις δυο σχετικές κατηγορίες που σου έχουμε ετοιμάσει.

Θα σου λείψουν:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μα φυσικά θα σου λείψει ο Καρκίνος γιατί νοιαζόταν για σένα. Σε φρόντιζε και έκανε τα πάντα για να περνάς καλά. Ήθελε να σε έχει στα όπα όπα, να σε περιποιείται και να σε… νταντεύει. Δεν θα βρεις εύκολα άλλο τόσο δοτικό άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Θα κλαις με μαύρο δάκρυ που δεν υπάρχει στην ζωή σου πλέον ο Ζυγός. Ένα άτομο δίκαιο, τρυφερό, που σε βάζει πάνω από τον εαυτό του και θέλει να περνάς καλά μαζί του. Δεν τσακώνεται, δεν δημιουργεί εντάσεις και σου κάνει όλα τα χατίρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη περνούσες καλά και το ξέρεις! Αυτή η τρέλα του που είναι τόσο χαριτωμένη γιατί δεν βαριέσαι ποτέ μαζί του. Η ενέργεια που κουβαλάει μέσα του και το γεγονός ότι κατά βάθος είναι σαν ένα μικρό παιδί, θα σου λείψουν. Με τον Τοξότη ζεις την περιπέτεια και δεν βαριέσαι ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι να σου λείψει από τον Αιγόκερω; Το ότι ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα και γενικότερα ήταν τόσο απαισιόδοξος που «σκότωνε» κάθε είδους χαρά στην ζωή σας; Ή το γεγονός ότι δεν μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά του και γενικότερα ήταν… «παγοκολώνα»;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα. Μπροστά του ο Αιγόκερως θεωρείται… «Άγιος»! Είναι εγωιστής, ανταγωνιστικός, νευρικός, απότομος και θέλει να είναι ο αρχηγός. Ε, όχι δεν θα σου λείψει αυτή η συμπεριφορά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Σκορπιό μόνο… χαρά της ζωής δεν μπορείς να τον πεις. Κλειστός χαρακτήρας, σχεδόν αμίλητος και με θέματα εμπιστοσύνης. Θέλει να ελέγχει όλες τις καταστάσεις, είναι ζηλιάρης, καχύποπτος και προτιμά να μένει στο «σκοτάδι» παρά στο «φως».

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook