3 ζώδια που μπερδεύουν συνέχεια τους συντρόφους τους με «διπλά μηνύματα»

3-ζώδια-που-μπερδεύουν-συνέχεια-τους-συ-1435028

Και έτσι, και αλλιώς. Με αυτά τα ζώδια, τα μπερδέματα είναι μονόδρομος για να μη μείνεις λεπτό σε ησυχία.

Είτε γνώρισες μόλις κάποιο ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σου, είτε υπάρχει μια σχέση εδώ και χρόνια και ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, ήρθε η στιγμή να καταλάβεις πολλές από τις «παρεξηγήσεις» που συμβαίνουν ανάμεσα σας. Δεν εννοούμε παρεξηγήσεις, που δημιουργούν απόσταση και κόντρα, αλλά για εκείνη τη δυσκολία στην επικοινωνία και το γενικότερο μπέρδεμα που επικρατεί, που από την μια μπορεί να προκαλεί γέλια και από την άλλη εκνευρισμό.

Ορισμένα ζώδια, έχουν βαθιά μέσα στην προσωπικότητα τους τη πολύπλοκη φύση τους. Θέλουν να έχουν επιλογές, αλλά οι επιλογές τους μπερδεύουν και όχι μόνο εκείνους, αλλά και τους γύρω τους. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια ;

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει την αρμονία και την ισορροπία. Μόνο που δεν θα τα καταφέρει όλες τις φορές με επιτυχία. Στην προσπάθεια του να πάρει την κατάλληλη απόφαση, η οποία θα είναι δίκαιη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους άλλους, μπορεί να πέσει στην παγίδα της υπερανάλυσης και του χάους. Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά η τελειομανία του Ζυγού και η «φύση δικαιοσύνης» που τον διακατέχει, συχνά τον οδηγεί στο να στέλνει «διπλά μηνύματα» και να μπερδεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και οι κοντινοί του.

Δίδυμος

Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία είναι τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Eίναι γεμάτοι ενέργεια και συνεχώς ψάχνουν την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό. Όλα αυτά δημιουργούν μια πολύπλοκή προσωπικότητα, η οποία βαριέται εύκολα και αλλάζει συχνά γνώμη. Το βασικά μειονέκτημα των ατόμων που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, είναι φυσικά η αναποφασιστικότητα τους. Δεν μπορούν να αποφασίσουν εύκολα και για τίποτα. Αυτό με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε πολλά αντιφατικά μηνύματα και συμπεριφορές.

Σκορπιός

Ίσως ένα από τα ζώδια που δεν περίμενες να δεις στην συγκεκριμένη λίστα, όμως θα καταλάβεις γιατί όντως, ένας Σκορπιός μπορεί να στείλει διπλά μηνύματα και να δημιουργήσει μπερδέματα. Η ερωτική και αισθηματική ζωή ενός Σκορπιού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τείνουν να είναι εκρηκτικοί, διαισθητικοί και παθιασμένοι, μα κυρίως μυστικοπαθείς. Από τη μια μπορεί να σας εκδηλώνουν συναισθήματα και να επιθυμούν παθιασμένες στιγμές μαζί σας, και από την άλλη να δημιουργούν απόσταση και μυστικοπάθεια για να σας κεντρίσουν και πάλι την προσοχή.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook