3 υπέροχες ιδέες για να κρύψετε ένα σπασμένο πλακάκι

3-υπέροχες-ιδέες-για-να-κρύψετε-ένα-σπασ-1582696

Αν έχετε στο σπίτι σας σπασμένα πλακάκια και δεν ξέρετε πώς να τα καλύψετε τότε σας έχουμε μερικές λύσεις σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα αλλάξετε.

Βαφή

Το να βάψετε ένα σπασμένο πλακάκι είναι μια πολύ οικονομική λύση. Σε χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε ειδικό υλικό που ανακατεύεται με βαφή και χρησιμοποιείτε σε ραγίσματα ή σε σπασμένα πλακάκια. Βάλτε με μια οδοντογλυφίδα ή μια μπατονέτα τη βαφή στο ράγισμα και αφήστε να στεγνώσει καλά. Μόλις στεγνώσει σκουπίστε από πάνω με ένα πανάκι. Περάστε από πάνω μια καθαρή στρώση βαφής για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν έχετε πολλά ραγίσματα σε διάφορα πλακάκια ενός δωματίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαφή σε διαφορετική απόχρωση από αυτή του πατώματος για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αντικατάσταση

Πολύς κόσμος δεν θέλει να αντικαταστήσει τα πλακάκια του γιατί μερικές φορές δεν μπορεί να βρει ίδια με αυτά που ήδη έχει. Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα να σας ενημερώσουμε πως πλέον είναι της μόδας να υπάρχουν στο χώρο σας μερικά πλακάκια σε άλλη απόχρωση ή σχέδιο από αυτό που έχετε επιλέξει. Αν, λοιπόν, σας έχουν σπάσει 2-3 πλακάκια σε διάσπαρτα σημεία του μπάνιου σας, τότε αντικαταστήστε τα με πολύχρωμα πλακάκια δίνοντας στιλ σε όλο το χώρο.

Αυτοκόλλητα

Υπάρχουν αυτοκόλλητα και τατουάζ για πλακάκια και μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο για να κρύψετε ραγίσματα και σπασμένα πλακάκια ή ακόμα και λεκέδες που έχουν αποτυπωθεί πάνω στα πλακάκια σας και δεν βγαίνουν εύκολα. Προτιμήστε αυτή τη μέθοδο σε πλακάκια που είναι σε τοίχο ή σε πάτωμα που δεν έρχεται συχνά σε επαφή με νερό.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook