3 λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

3-λάθη-στο-μακιγιάζ-ματιών-που-σε-κάνουν-1706190

Το να μεγαλώνεις είναι περίπλοκο, αλλά και όμορφο. Όσο κυλάει ο χρόνος, μαζί του έρχεται η σοφία, γεμίζεις αναμνήσεις και σε πλαισιώνουν άνθρωποι που σε αγαπούν. Ποια από εμάς όμως θέλει να δείχνει μεγαλύτερη από ό,τι πραγματικά είναι; Το μακιγιάζ μπορεί να είναι αληθινός σύμμαχός σου και να σε βοηθήσει να διατηρείς μια νεανική εμφάνιση, αλλά, δυστυχώς, μπορεί επίσης να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Το μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από ένα χαρακτηριστικό – τα μάτια. Τα μάτια είναι ένα ισχυρό, «μεταμορφωτικό» μέρος του σώματός μας, αλλά πολλά λάθη στο μακιγιάζ που αφορούν τα μάτια μπορούν να οδηγήσουν σε ένα γερασμένο βλέμμα. Αν νιώθεις ότι φαίνεσαι μεγαλύτερη από ό,τι είσαι και θέλεις να το αλλάξεις αυτό, μπορεί να κάνεις κάποιο από αυτά τα κοινά λάθη στο μακιγιάζ των ματιών:

1.Φοράς πολύ eyeliner

Όταν πειραματιστήκαμε για πρώτη φορά με το μακιγιάζ, πολλές από εμάς θέλαμε να φαινόμαστε μεγαλύτερες και ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό ήταν να εφαρμόσουμε άφθονο eyeliner. Εφάρμοσε την ίδια αρχή για να διατηρήσεις μια νεανική εμφάνιση — απλώς αντίστρεψε την τεχνική. Αντί να φοράς τόσο πολύ eyeliner όσο όταν ανακάλυψες για πρώτη φορά το προϊόν, μείωσέ το. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις ένα νέο signature eye look χωρίς eyeliner.

2.Βάφεις έντονα τα φρύδια σου

Όπως μάθαμε την τελευταία δεκαετία, τα φρύδια μπορούν να ολοκληρώσουν ένα τέλειο μακιγιάζ ή να το καταστρέψουν. Χρειάζεται ένα μέτρο στο πόσο έντονα βάφεις τα φρύδια σου τόσο τονικά όσο και στο πάχος τους.

3.Φοράς πολύ concealer

Το concealer μπορεί να είναι δύσκολο να το «κατακτήσεις». Απαιτείται αντιστοίχιση αποχρώσεων από ειδικούς και πολύ καλή ανάμειξη για να έχεις καλά αποτελέσματα. Λίγη παραπάνω ποσότητα, μπορεί να αποδειχθεί υπερβολική κάνοντάς σε φαίνεσαι μεγαλύτερη. Όταν εφαρμόζεται πάρα πολύ προϊόν, το concealer δείχνει βαρύ και «σπάει» κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα ακόμη και οι λεπτές γραμμές να γίνονται ακόμη πιο εμφανείς και να δείχνουν πιο βαθιές απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

theissue.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook