Τα τρία κατάλοιπα που αφήνει κάθε χωρισμός!

τα-τρία-κατάλοιπα-που-αφήνει-κάθε-χωρι-703981

Κάθε σχέση που φτάνει στο τέλος της, όσο συναινετική και αν είναι η απόφαση πάντα πονάει. Ο χωρισμός είναι και αυτός μέσα στη ζωή και δυστυχώς μερικές φορές δεν είναι και ό,τι ευκολότερο μπορείς να περάσεις. Ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη σχέση και μια μεγάλη αγάπη, υπάρχουν κάποια κατάλοιπα τα οποία θα κουβαλάς μαζί σου για καιρό. Κάποιοι παλιότερα μπορεί να λέγανε ότι απλά δεν τον έχεις ξεπεράσει πραγματικά, αλλά τελικά πόσο μπορείς να διαγράψεις από μέσα σου έναν άνθρωπο που αγάπησες.

Ακόμα και να προχωρήσεις θα υπάρχουν 3 κατάλοιπα που αφήνει κάθε χωρισμός. Ποια είναι αυτά; Παρακάτω θα βρεις την απάντηση. Είναι τρία πράγματα που κάθε γυναίκα και κάθε άντρας τα βιώνει, οπότε αν ποτέ ένιωσες άσχημα και τύψεις για όσα ένιωθες, είναι η ευκαιρία να δεις ότι είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι χωρισμοί, πόσο μάλλον οι επώδυνοι.

Τι αφήνει κάθε χωρισμός πίσω του

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη

Ας πάρω πρώτα την περίπτωση όπου ο σύντροφος σου σε χωρίζει. Νομίζω δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που δεν έχει ρωτήσει αν υπάρχει κάποια καλύτερη ή αν υπάρχει κάτι που δεν έκανε σωστά. Είναι από τις ανθρώπινες αντιδράσεις που όλες έχουμε, μιας και η απόρριψη πληγώνει. Όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά πληγώνει και τον εγωισμό μιας και για κάποιο λόγο πλέον παύουμε να είμαστε αρκετές για τον άλλον. Σιγά σιγά όμως, θα μαλακώσει αυτό το συναίσθημα, ειδικά αν προσπαθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Δεύτερη είναι η περίπτωση που προχωράς παρακάτω και βρίσκεται ένα νέο αίσθημα. Ασυναίσθητα θα αρχίσεις να συγκρίνεις το πως συμπεριφέρεται το “νέο αίμα” σε σχέση με τον σύντροφο σου. Η αλήθεια είναι όπως δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις τους 2 ανθρώπους μιας και κανείς δεν είναι ίδιος. Σκέψου πως θα ένιωθες εσύ. Παρόλα αυτά θα συμβεί και να είσαι προετοιμασμένη να πεις στον εαυτό σου “στοπ”. Απλά δες και κρίνε αποκλειστικά και μόνο το ραντεβού σου.

Ακόμα υπάρχουν συναισθήματα

Ναι, αγαπηθήκατε, ζήσατε στιγμές μαζί, μαλώσατε, κλάψατε, γελάσατε. Ζήσατε έντονες στιγμές και για αυτό το λόγο πάντα μα πάντα θα υπάρχουν συναισθήματα μεταξύ σας. Μπορεί ακόμα και το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό να υπάρχει μια επικοινωνία για να δείτε τι κάνετε. Ίσως να μην είναι η πιο υγιείς κίνηση, προκειμένου να προχωρήσετε και οι δύο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αναμενόμενο.

Ό,τι και να γίνει πάντα θα υπάρχουν κάπου μέσα σου συναισθήματα για τον πρώην σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα θέλεις να ξανά είσαι μαζί του. Είναι απλά αυτό το μικρό χτυποκάρδι που θα έχεις όταν ξαφνικά τον συναντήσεις κάπου τυχαία.

Η αυτοπεποίθηση σου κλονίζεται

Ετοιμάσου για στιγμές που απλά δε θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Θα σκέφτεσαι ότι δε θα βρεις ξανά κάποιον άλλο, ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη ή αρκετά έξυπνη και γενικά για μια αυτοπεποίθηση στα πατώματα. Βέβαια, έρευνες έδειξαν ότι τελικά μετά από αυτή τη σύντομη κρίση αυτοπεποίθησης, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες όχι απλά ανακτούν την αυτοπεποίθηση τους, αλλά μάλιστα επανέρχεται πιο δυναμική από ποτέ.

Από ότι έχεις καταλάβει, είναι 3 κατάλοιπα και στάδια αν θέλεις που όλες περνάμε και όλες βγαίνουμε πιο δυνατές. Οπότε μην απελπίζεσαι! Όλα καλά θα πάνε τελικά. Και μην ξεχνάς, ότι οι φίλοι είναι εκεί για να σε ανεβάζουν όταν πέφτεις!

ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook