3 γυναικείες συμπεριφορές που οι άντρες αντιμετωπίζουν σαν απιστία

3-γυναικείες-συμπεριφορές-που-οι-άντρε-1464514

Στο θέμα της απιστίας σε μια σχέση, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Μερικές φορές, ο σύντροφός μας μπορεί να νιώθει ότι έπεσε θύμα της ακόμα και αν δεν υπήρξε σεξ ανάμεσα σε εμάς και ένα τρίτο άτομο. Ποιες γυναικείες συμπεριφορές μπορεί να τον κάνουν να νιώσει ότι (εξ)απατήθηκε, πληγώνοντας σοβαρά τον ίδιο και τη σχέση μας; Δεν είναι όλες τόσο προφανείς.

1. Κρατάτε μυστικά

Δεν χρειάζεται να κάνετε σεξ με κάποιον άλλο. Και μόνο να κρατάτε ένα μυστικό από το σύντροφό σας που αφορά έναν τρίτο (π.χ., να βγείτε μαζί του κρυφά για φαγητό, ακόμα και αν δεν ακολουθήσει σωματική επαφή) μπορεί να αντιμετωπιστεί από το έτερον ήμισυ σαν ένα είδος προδοσίας, καθώς στα μάτια του θεωρείστε, αυτομάτως, ένοχη.

2. Αναπτύσσετε μια βαθιά συναισθηματική σχέση με κάποιον άλλο

Δεν εννοούμε, βέβαια, το να έχετε μια κολλητή φίλη. Όταν όμως δίνετε συστηματικά προτεραιότητα σε έναν τρίτο άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο, τότε ο σύντροφός σας θα αρχίσει να νιώθει παραγκωνισμένος, να αισθάνεται μια απόρριψη του μεγέθους της απιστίας.

3. Παραβιάζετε μια συμφωνία που έχετε κάνει

Μπορεί να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά το να μην είστε συνεπής σε μια δέσμευση που έχετε κάνει προκαλεί την απώλεια της εμπιστοσύνης του συντρόφου σας. Ακόμα και αν, για παράδειγμα, έχετε ελεύθερη σχέση με τον όρο να συζητάτε με το σύντροφό σας για τις καινούριες γνωριμίες, αν βγείτε με κάποιον χωρίς να του το πείτε μπορεί εκείνος να το ερμηνεύσει σαν απιστία. Για ένα μονογαμικό ζευγάρι, από την άλλη, προδοσία μπορεί να σημαίνει κάτι πιο «παραδοσιακό», όπως η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με έναν πρώην.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook