3 εύκολα updos για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

3-εύκολα-updos-για-τις-ανοιξιάτικες-εμφανίσ-1681490

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις πιο girly και ρομαντικό κάθε σου look.

O χαμηλός κότσος είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εύκολα, βολικά και γρήγορα χτενίσματα ever. Γίνεται πανεύκολα και μαζεύει τα μαλλιά από το πρόσωπό σου ώστε να μην σε ζεσταίνουν και να μην σε ενοχλούν όσο γράφεις. Με λίγα λόγια είναι η ιδανική λύση για κάθε ώρα και περίσταση αφού σώζει μια bad hair day και αναβαθμίζει ακόμη και το πιο αδιάφορο look.

Μην ξεχνάς πως τα χτενίσματα με κότσο είναι ιδανικά για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση. Μπορείς να πειραματιστείς σύμφωνα πάντα με το στυλ σου και να δοκιμάσεις ένα χαμηλό κότσο, αφήνοντας ανέμελες μερικές τούφες στο μπροστινό μέρος.

3 χαμηλοί κότσοι που θα αναβαθμίσουν κάθε look

Η γνωστή beauty blogger Melissa Cook αποτελεί πηγή έμπνευσης σε θέματα μαλλιών και μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να πειστείς. Εμείς βρήκαμε και ξεχωρίσαμε 3 εύκολα, ανοιξιάτικα χτενίσματα που αξίζει να αντιγράψεις.

Τα μόνα που θα χρειαστείς για να δοκιμάσεις τα παρακάτω χτενίσματα είναι μια χτένα, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια μαλλιών και ένα μαντήλι (ή scrunchie) της επιλογής σου.

Είναι η πιο cool επιλογή για το Σαββατοκύριακο, για τις διακοπές ή για κάθε φορά που βιάζεσαι να κάνεις ένα ολοκληρωμένο χτένισμα και θες να ετοιμαστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

teenqueen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook