3 ελληνικά νησιά που είναι must χειμερινοί προορισμοί

3-ελληνικά-νησιά-που-είναι-must-χειμερινοί-1608342

Αν και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει τα πανέμορφα ελληνικά μας νησιά με τον καλοκαίρι, στην πραγματικότητα πολλά από αυτά αποτελούν προορισμούς παντός καιρού.

Μάλιστα, ο συνδυασμός του συννεφιασμένου τοπίου και της θάλασσας που σκάει πάνω στα βράχια κατά τη διάρκεια του χειμώνα, προσδίδει στα νησιά μια άγρια ομορφιά, που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.

Φυσικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να επισκεφθεί κανείς ένα νησί κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι πως τόσο η διαμονή όσο και η μετάβαση είναι σημαντικά πιο οικονομικές, ενώ αν προτιμήσετε ένα σχετικά μεγάλο νησί, οι επιλογές διασκέδασης δε θα έχουν τι να ζηλέψουν από άλλους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς.

Σύρος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit.Syros ?? (@visit.syros)

Η «αρχόντισσα των Κυκλάδων», Σύρος, είναι γεμάτη μουσεία, καλλιτεχνικά δρώμενα και παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καλύπτνοντας όλα τα γούστα, γεγονός που την καθιστά ιδανικό χειμερινό προορισμό. Οι επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση (υπάρχει ακόμα και καζίνο) είναι πολλές και εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε!

Κρήτη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Fragos2 ?? (@fragos_nick)

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας είναι ό,τι πρέπει για πολυήμερες αποδράσεις, προσφέροντας πληθώρα δραστηριοτήτων, αρχαιολογικών χώρων, νυχτερινών κέντρων αλλά και ακρογιαλιών, για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της χειμερινής κολύμβησης, καθώς το ήπιο κλίμα του νησιού σίγουρα βοηθάει την κατάσταση. Όποιον νομό και να επιλέξετε, δε θα χάσετε!

Σάμος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? ?????.???? ?? (@samos.life)

Το Samos Pass για όσους το έχουν καθιστά το συγκεκριμένο νησί ακόμα πιο οικονομικό από ό,τι συνήθως, ενώ τα στρατόπεδα και οι πανεπιστημιακές σχολές κρατάνε το νησί ζωντανό όλο το χειμώνα. Η οργιάζουσα φύση, τα υπέροχα ορειβατικά μονοπάτια και το εκλεκτό κρασί καθιστούν τη Σάμο ιδανικό προορισμό τόσο για ζευγάρια όσο και για παρέες.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook