3 ελληνικά νησιά για απολαυστικές διακοπές τον Σεπτέμβριο

3-ελληνικά-νησιά-για-απολαυστικές-διακ-1515834

Μπορεί το καλοκαίρι να ενδείκνυται για διακοπές για τους περισσότερους, όμως ο Σεπτέμβριος κρύβει πολλές εκπλήξεις σε όσους τον επιλέξουν για να αποδράσουν.

Η τουριστική κίνηση πέφτει στα νησιά, τα νερά είναι πιο ζεστά και οι τιμές είναι πιο χαμηλές για διακοπές. Τρεις βασικοί λόγοι για να επιλέξεις αυτό τον μήνα, αν ευνοούν οι συνθήκες και να περάσεις διακοπές που θα σου μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστες. Υπάρχουν πολλές επιλογές νησιών για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και εμείς σου δίνουμε τρεις από τις καλές για να περάσεις καλά…

Σύρος: Διακοπές το Σεπτέμβριο

Η Σύρος είναι το νησί που θα ερωτευτείς τον Σεπτέμβριο. Η κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων θα σε κερδίσει με την αύρα της και την ηρεμία της το φθινόπωρο. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανική εποχή για να βρεθείς εκεί για πολλούς λόγους. Αρχικά θα βρεις όλα τα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης ανοιχτά μιας και τα περισσότερα τουριστικά στα χωριά κλείνουν τον Οκτώβριο. Οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά σε κάποιο εστιατόριο για να κάτσεις ενώ θα βρεις πιο χαμηλές τιμές (ήδη το νησί κρατάει χαμηλά το κόστος διαμονής) σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ένας ακόμη λόγος για να πας στη Σύρο το Σεπτέμβριο είναι η θάλασσα. Όπως για παράδειγμα η παραλία Δελφίνι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο αέρας του Αυγούστου και τα μελτέμια έχουν πέσει και θα απολαύσεις τα ζεστά και ρηχά νερά στις παραλίες ακόμη περισσότερο. Η Σύρος, μεταξύ άλλων, προσφέρει ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι. Η Σύρος το Σεπτέμβριο είναι όνειρο!

Διακοπές στη Λευκάδα

Λευκάδα, το νησί που δεν χρειάζεσαι πλοίο για να πας, η Λευκάδα σε περιμένει σίγουρα το καλοκαίρι αλλά ακόμη περισσότερο το Σεπτέμβριο. Είναι η περίοδος που έχει φύγει πολύς κόσμος και μπορείς να απολαύσεις σχεδόν prive, ειδικά νωρίς το πρωί τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Το Σεπτέμβριο θα βρεις πιο εύκολα κατάλυμα και μάλιστα σε πολύ καλύτερη τιμή και θα απολαύσεις γευστικά πιάτα και ψαρομεζέδες είτε στο Νυδρί είτε στα χωριά του νησιού.

Η Λευκάδα είναι ένα νησί που έχει αποκτήσει πολύ υψηλή τουριστική κίνηση κυρίως τα τελευταία χρόνια και σίγουρα οι αρχές του φθινοπώρου είναι ιδανική εποχή αν θες να απολαύσεις το νησί χωρίς την πολυβουία του καλοκαιριού.

Σπέτσες για διακοπές το Σεπτέμβριο

Οι Σπέτσες όλων των εποχών έχουν άλλη αύρα το Σεπτέμβριο. Αν βρεθείς ένα Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου εκεί θα καταλάβεις το γιατί. Θα απολαύσεις μια χαλαρή βόλτα στο λιμάνι, θα βρεις δωμάτιο ακόμη και με θέα τη θάλασσα και θα ζήσεις για λίγο όπως οι ντόπιοι. Οι Σπέτσες έχουν τουρισμό όλο το χρόνο λόγω της κοντινής τους απόστασης από την Αθήνα αλλά το Σεπτέμβριο καταφέρνεις να πετύχεις καιρό καλοκαιριού και κόσμο φθινοπώρου. Δες τον αναλυτικό οδηγός για τις Σπέτσες εδώ.

Και πίστεψέ μας δεν υπάρχει καλύτερο. Οι τιμές είναι επίσης λίγο πιο χαμηλές αλλά οι παροχές εξίσου καλές. Πολλές από τις παραλίες είναι σχεδόν άδειες τα πρωινά, ειδικά τις καθημερινές και διαλέγεις σε ποιο μαγαζί θα φας, χωρίς να ψάχνεις τραπέζι. Ψηφίζουμε Σπέτσες το φθινόπωρο και αν μας ακούσεις, δε θα χάσεις!

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook