3 ασυνήθιστα στυλιστικά tips που θα σε απελευθερώσουν φέτος το καλοκαίρι

3-ασυνήθιστα-στυλιστικά-tips-που-θα-σε-απελ-1427205

Υπάρχουν μερικοί απαράβατοι ενδυματολογικοί κανόνες που ακολουθούν πάντα τα fashion girls. Δεν φορούν πολλά statement κομμάτια μαζί, επενδύουν σε κλασικά items, αποφεύγουν τα mix printed σύνολα και είναι ιδιαίτερα «φειδωλές» με το layering κοσμημάτων αν δεν είναι οπαδοί του boho style.

Από την άλλη, υπάρχουν και μερικά πιο αντισυμβατικά, ασυνήθιστα στυλιστικά tips που κάνουν πιο ενδιαφέρουσες τις all day εμφανίσεις τους και τις βοηθούν να απελευθερώσουν το ασυνήθιστο στυλ τους. Είναι γεγονός πως στη μόδα η δημιουργικότητα παίζει τον πρώτο ρόλο και πως, όπως και στη ζωή, όταν σκέφτεσαι out of the box το αποτέλεσμα μπορεί να σε καταπλήξει. Γι’ αυτό και εμείς επιλέξαμε για εσένα τα 3 πιο απελευθερωτικά, ασυνήθιστα και ultra stylish, fashion tips για να κάνεις τη διαφορά με τα summer looks σου και να δεις πως όταν φοράς πράγματα, ασυνήθιστα όπως εσύ, μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο μπροστά από τις εμφανίσεις σου.

1. Mη φοβηθείς το color blocking

Tαιριάζει το lime με το ocean blue, το forest purple με το summer red; Η απάντηση είναι εμφατικά «ναι»! Ακόμα και αν δεν είναι τα προφανή color combo που σου έρχονται στο μυαλό όταν ανοίγεις την ντουλάπα σου και παρατηρείς τα ρούχα σου, είναι super-hot συνδυασμοί για το φετινό καλοκαίρι και απελευθερώνουν το ασυνήθιστο στο στυλ σου.

2. Τόλμησε τα low rise jeans

Μια τάση που κάνει δυναμικό comeback από τα 90s και έχει «περπατήσει» στα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας για τη σεζόν S/S 22 έρχεται και κλείνει το μάτι στην προβοκατόρικη πλευρά μας αυτό το καλοκαίρι. Τα χαμηλοκάβαλα denim παντελόνια διεκδικούν πάλι τον πρώτο ρόλο στις jean επιλογές μας.

3. Επένδυσε σε mini bags

Δεν είναι τυχαία ο Jacquemus ο πιο επιδραστικός σχεδιαστής της γενιάς του. Οι μικρές τσάντες δεν είναι καθόλου πρακτικές, αφού ουσιαστικά χωράνε μέσα μόνο τα κλειδιά και το κραγιόν μας, αλλά είναι ασυνήθιστα κομψές και επίκαιρες.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook