3.583.386 ευχαριστώ

3-583-386-ευχαριστώ-333051

Είμαστε ήδη τρία χρόνια «στον αέρα» και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αριθμούς!

Το zarpanews.gr δεν έκανε τα πρώτα του βήματα δειλά. «Ανέβηκε» κάνοντας θόρυβο, ταράσσοντας τα νερά της ενημέρωσης στα Χανιά, που μέχρι τότε ήταν ήσυχη και προβλεπόμενη, χωρίς καμία διάθεση να «ενοχλήσει».

Το zarpanews.gr έδειξε από την αρχή ότι δεν είχε σκοπό να συμβιβαστεί. Ο χρόνος και τα νούμερα πλέον, μας δικαιώνουν.

Τρία χρόνια μετά, το zarpanews.gr αποτελεί σταθερή επιλογή για καθημερινή ενημέρωση, μέσα από αντικειμενικά ρεπορτάζ και θέσεις που δεν παίρνουν το μέρος κομμάτων ή συμφερόντων.

Παράλληλα, οι αναγνώστες του zarpanews.gr συμμετέχουν, σχολιάζουν και γίνονται μέρος της ομάδας, επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα της πόλης. Δεν είναι άλλωστε, λίγες οι φορές στις οποίες προβλήματα που έχει αναδείξει το zarpanews.gr λύνονται αμέσως από τους αρμόδιους.

Πλέον το zarpanews.gr έχει γίνει η πρώτη επιλογή των αναγνωστών για συνεχή ενημέρωση από Χανιά και όλη την Κρήτη, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο για όλα τα σοβαρά αλλά και τα πιο… light. Γιατί όλα είναι μέσα στη ζωή και το zarpanews.gr τα προβάλει χωρίς ίχνος σοβαροφάνειας.

Ας μιλήσουμε λοιπόν με αριθμούς:

Για το σύνολο του 2015, το zarpanews.gr έφτασε στις 32.378.650 προβολές σελίδων. Ο μέσος αναγνώστης διάβαζε 3,6 σελίδες κάθε φορά που «έμπαινε» στο zarpanews.gr, ενώ παρέμενε για 4.34 λεπτά.analytics_2015

Τον Ιανουάριο του 2016, το zarpanews.gr «έκανε» 3.583.386 προβολές σελίδων. Ο μέσος αναγνώστης διάβαζε 4,14 σελίδες κάθε φορά που «έμπαινε» στο zarpanews.gr, ενώ παρέμενε για 8:01 λεπτά.analytics_jan_16

Και αφού μίλησαν τα νούμερα, εμείς, η ομάδα του zarpanews.gr, το μόνο που οφείλουμε είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καθημερινούς αναγνώστες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook