27χρονος Χανιώτης είχε καβατζώσει ναρκωτικά και τράκαρε στο Σταλό | Photos

27χρονος-χανιώτης-είχε-καβατζώσει-ναρκ-230598

stalos_trakarisma1Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 27χρονος Χανιώτης ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, πέταξε συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο ανήλικα παιδιά (δες εδώ)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, 27χρονος ημεδαπός για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

stalos_trakarisma2Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, χθες (28.03.2015) το βράδυ, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, εντόπισαν τον 27χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

stalos_trakarismaΟ 27χρονος προκειμένου αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του απέρριψε από το όχημα μια συσκευασία, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, περιέχουσα ποσότητα κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού.

Ο ανωτέρω συνελήφθη εκ των υστέρων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιάς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr | Photos: Aris Ovsepyan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook