20χρονη πήγε να ζητήσει δουλειά και ο εργοδότης της επιτέθηκε σεξουαλικά

20χρονη-πήγε-να-ζητήσει-δουλειά-και-ο-ερ-513362

Άγρια σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη μπουτίκ στον Βύρωνα, σε 20χρονη κάπελα που πήγε να πιάσει δουλειά ως πωλήτρια. Ο άνδρας, προσποιήθηκε ότι θέλει να την περάσει από συνέντευξη για δει αν διαθέτει τα προσόντα, έδωσε στο 20χρονο κορίτσι άλλα ρούχα και όταν την έβαλε να ποζάρει, της όρμησε από πίσω και προσπάθησε να εκτονώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Η κοπέλα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και αφού κυριολεκτικά πάλεψε με τον ξαναμμένο ιδιοκτήτη που θέλησε να εκμεταλλευτεί την ανάγκη μιας 20χρονης για εργασία, πήγε στο τμήμα του Βύρωνα και κατήγγειλε το συμβάν.

Η επίθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας όλα ξεκίνησαν στις 16:30 της Δευτέρας. Η 20χρονη πέρασε το κατώφλι του καταστήματος ρούχων που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα. Εκεί συνάντησε έναν άνδρα που της είπε ότι είναι ο ιδιοκτήτης, λέγεται (σ.σ: ανέφερε το όνομα του), είναι γύρω στο 1.80 και 40-45 ετών, μελαχρινός με αραιά μαλλιά. Αφού της έκανε κάποιες ερωτήσεις στη συνέχεια της ζήτησε να αλλάξει τα ρούχα της και να φορέσει από το κατάστημα έτσι ώστε να την αξιολογήσει ως πωλήτρια. Η κοπέλα το έκανε και ο ανώμαλος εργοδότης, την πλησίασε και της ανέβασε το εσώρουχο, δήθεν για να το φτιάξει. Όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Της κατέβασε με τρόπο το παντελόνι και της ζήτησε να στηριχτεί σε μια καρέκλα. Η 20χρονη το έκανε και τότε αυτός πήγε από πίσω της και της όρμησε ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα πάνω της. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ, έβαλε τις φωνές και αφού κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του σεξουαλικού αρπακτικού, ντύθηκε γρήγορα έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα και πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook