20 χρόνια «Κρητών Γεύσεις» στις Πηγές της Αργυρούπολης

20-χρόνια-κρητών-γεύσεις-στις-πηγές-τη-1068934

Καλωσορίσατε στην παραδοσιακή, κρητική, οικογενειακή ταβέρνα «Ελλάνιον Φως». Με πολύ φροντίδα και μεράκι, σε έναν ιδιαίτερο χώρο όπου η πλούσια βλάστηση σας αγκαλιάζει και τα τρεχούμενα νερά σας χαλαρώνουν και σας ανοίγουν την όρεξη, θα απολαύσετε ένα αξέχαστο γεύμα.

«Εδώ θα σας θυμίσουμε μυρωδιές και γεύσεις ξεχασμένες, από το χωριό και την κουζίνα της γιαγιάς. Τα πιάτα μας είναι εμπνευσμένα από παλιές κρητικές συνταγές, ενώ τα κρέατα και τα τυριά που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας παραγωγής. Στην ταβέρνα μας σερβίρεται παραδοσιακό αντικριστό και το γευστικό ταξίδι συμπληρώνει η πέστροφα που κολυμπάει δίπλα σας και την επιλέγετε εσείς οι ίδιοι! Εμείς την ψήνουμε στα κάρβουνα και σας την σερβίρουμε ολόφρεσκη στο πιάτο σας», λέει η ιδιοκτήτρια κυρία Μαρία Κουνδουράκη.

Η οικογενειακή ταβέρνα «Ελλάνιον Φώς», μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ειδυλλιακή Αργυρούπολη, παραμένει πιστή στις κρητικές γευστικές παραδόσεις και την ποιότητα φιλοξενίας εξακολουθώντας να σερβίρει αυθεντικές «Κρητών Γεύσεις» σε μεγάλες μερίδες!

Διεύθυνση:  Πηγές Αργυρούπολης, Ρέθυμνο, Τηλέφωνο: 28310 81283

Facebook:  https://www.facebook.com/koyndoyrakis.gr

Instagram:  https://instagram.com/ellanionfos_koundouraki?igshid=u4vx9b7a1s6o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook