20 Χρόνια Τηλεόραση Κύδων | video

20-χρόνια-τηλεόραση-κύδων-video-27275

kydonΣτις 30 Ιανουαρίου του 1993 εξέπεμψε για πρώτη φορά το τηλεοπτικό σήμα της Τηλεόρασης Κύδων πριν 20 χρόνια ακριβώς.

Συμπληρώνοντας 2 ολόκληρες δεκαετίες στον τηλεοπτικό χάρτη της Κρητικής περιφέρειας κατάφερε να εδραιωθεί και να καταχωρηθεί ως ένας από τα πιο σημαντικά και έγκυρα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με διάρκεια στο χρόνο και διαχρονικότητα στην ποιότητα του προγράμματός του.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά αλλά συνειδητοποιημένα πριν 20 χρόνια βγήκε στον αέρα με δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικά προγράμματα που στόχο είχαν σε καθημερινή βάση να δώσουν φωνή στην είδηση, τη πληροφορία, την άποψη αλλά και σε κάθε δραστηριότητα που αφορά σε πρώτο πλάνο την Κρήτη και κατ΄ επέκταση την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Σήμερα πλέον στελεχώνεται από πολυπληθές και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ απασχολεί εξίσου μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών σε ολόκληρη την Κρήτη.

Σε ένα σύγχρονο τηλεοπτικό περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται και έχει νέες απαιτήσεις βασική μέριμνα ήταν από το 1993 μέχρι σήμερα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε εποχής.

Έτσι παρά την δύσκολη συγκυρία του καιρού, η Τηλεόραση Κύδων αποφάσισε να περάσει στην ψηφιακή εποχή με νέες επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και στην σύγχρονη επεξεργασία εικόνας και ήχου. Διαθέτει 1.100 τ.μ. σύγχρονες και άνετα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο με 4 οργανωμένα studios και 7 μοντάζ με εξοπλισμό ψηφιακής τεχνολογίας.

Η Τηλεόραση Κύδων καλύπτει τους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, ενώ τα κέντρα εκπομπών και οι αναμεταδότες εξασφαλίζουν εικόνα υψηλής ευκρίνειας σε ολόκληρη την γεωγραφική της κάλυψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook