2 συμβουλές για να σώσετε τα ταλαιπωρημένα βαμμένα σας μαλλιά

2-συμβουλές-για-να-σώσετε-τα-ταλαιπωρημ-1057238

Είτε θέλεις να καλύψεις τα λευκά, είτε να τολμήσεις ένα άλλο χρώμα, για να αισθανθείς πιο εντυπωσιακή, η επιλογή του να βάψεις τα μαλλιά σου είναι πολύ προσωπική και αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητά σου. Ωστόσο, κάθε χημική διεργασία που αλλάζει το χρώμα της τρίχας μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

Έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι τα βαμμένα μαλλιά έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη τη σωστή περιποίηση για να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Τι πρέπει να κάνεις;

Ακολούθησε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ενυδάτωσης

Τα βαμμένα μαλλιά είναι ευάλωτα στη φθορά. Για να διασφαλίσεις ότι το χρώμα διαρκεί περισσότερο και ότι τα μαλλιά σου παραμένουν υγιή, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε προϊόντα τα οποία βοηθούν τα λέπια της τρίχας να κλείσουν και αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λεία. Η ενυδάτωση της τρίχας πρέπει να είναι βασικό κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης που ακολουθείς. Επέλεξε conditioner αλλά και μάσκες με πλούσια θρεπτικά συστατικά που θα διεισδύσουν σε βάθος και θα αναζωογονήσουν την τρίχα.

Πες «ναι» στο κούρεμα

Αν έχεις διαπιστώσει πως η φθορά των μαλλιών από τη βαφή έχει αρχίσει να γίνεται πολύ έντονη, μην φοβηθείς να τα κουρέψεις. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις εντελώς look, «υιοθετώντας» τη μόδα του καρέ, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο να κόψεις τις άκρες των μαλλιών, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού σου κομμωτή.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook