2ο Κυνήγι Θησαυρού από το “Κύτταρο Χαλέπας” Χανίων

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Εκτός από την προσφορά και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο το “Κύτταρο Χαλέπας” θέλοντας να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο διοργανώνει Κυνήγι Θησαυρού.

KYTTARO ΒΑΝΝΕΡ

Ειδικότερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Κύτταρο Χαλέπας”, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών σχολείων της περιοχής (9ο, 10ο, 11ο ) και του 7ου γυμνασίου Χανίων, συνδιοργανώνουν το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού  την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Περισσότερα από 300 παιδιά από τα τρία δημοτικά σχολεία  με τη συνδρομή μαθητών του γυμνασίου, είναι πανέτοιμα να διεκδικήσουν την πρωτιά δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους σε πλήθος παιχνιδιών που απαιτούν φαντασία, ευρηματικότητα, λεπτούς χειρισμούς, ταχύτητα και ευστοχία.

Μπαλάκια-καλαθάκια, ποτηρο-πυραμίδα, κρεμάστρες, παξιμάδια, κινέζικο σουβλάκι, καραμελομανία, τσουβαλοδρομία είναι οι “δοκιμασίες” θα κλιθούν να περάσουν οι μικροί συμμετέχοντες που επιπλέον θα πρέπει να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό στη Χαλέπα.

Μουσική από dj θα δίνει τον τόνο, και η ευρύτερη περιοχή της Χαλέπας θα γεμίσει από πιτσιρίκια που θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα μοιραστούν εμπειρίες και χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ