19χρονος γιόρτασε τα γενέθλιά του κάνοντας σεξ στη μέση του δρόμου! | Video

19χρονος-γιόρτασε-τα-γενέθλιά-του-κάνον-233940

ImageHandler (1)Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται δύο νεαροί φοιτητές να κάνουν σεξ στη μέση του δρόμου στο Hong Kong.

Ο 19χρονος φοιτητής που πρωταγωνιστεί εν αγνοία του στο βίντεο, είχε τα γενέθλιά του και είχε βγει να το γιορτάσει με τους φίλους του σε μία pub στο Kowloon Tong.

Στην παρέα του βρέθηκε και μία νεαρή κοπέλα την οποία συναντούσε, όπως ανέφερε πηγή στην αστυνομία, για δεύτερη φορά.

Φαίνεται όμως πως το γιόρτασαν και με το παραπάνω αφού οι δυο τους κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.

Όταν το πάρτι διαλύθηκε ο νεαρός φοιτητής προσφέρθηκε να πάει την 20χρονη στο σπίτι της περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αλλά όπως τελικά φάνηκε δεν έφτασαν νωρίς στο σπίτι τους!

Η αστυνομία έλαβε περίπου στις 4:10 μία καταγγελία ότι ένα ζευγάρι κάνει σεξ στο πεζοδρόμιο μπροστά από μία στάση λεωφορείου.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο το ζευγάρι είχε ήδη φορέσει τα ρούχα του και η φοιτήτρια κρατούσε αγκαλιά τον 19χρονο καθώς κάθονταν στο πεζοδρόμιο.

Δεν διαπίστωσαν κάποια περίεργη συμπεριφορά ούτε βρήκαν κάποιον μάρτυρα στο σημείο, ωστόσο όταν σηκώθηκαν όρθιοι το παντελόνι της κοπέλας, που προφανώς δεν το είχε κουμπώσει σωστά, έπεσε από πάνω της ενώ πηγή τονίζει πως φαινόταν να έχει πιει πάρα πολύ αλκοόλ.

Ο 19χρονος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς για προσβολή της δημοσίας αιδούς ενώ η πρωταγωνίστρια του βίντεο αναζητείται και αντιμετωπίζει κατηγορίες με ποινής φυλάκισης έξι μηνών και πρόστιμο 1000 δολάρια.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook