18χρονη πλάκωσε στο ξύλο γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test

18χρονη-πλάκωσε-στο-ξύλο-γιατρό-που-της-1265714

Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συνέβη στο Μεσολόγγι. Μια 18χρονη φέρεται να έδειρε τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test.

Στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Η 18χρονη, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ως άλλη καρατέκα φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και να την χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος, ενώ ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή.

Πατέρας και κόρη μετέβησαν για εξέταση της 18χρονης στο ιατρείο καθότι είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν διερεύνησης.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η ιατρός παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κορονοϊό, ωστόσο πατέρας και κόρη φέρονται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η ιατρός επέμεινε και τότε ακολούθησε το επεισόδιο. Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ιατρός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλε μήνυση.

Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook