17χρονος άνοιξε την πόρτα κινδύνου και γλίστρησε στο φτερό μετά την προσγείωση στο Σαν Φρανσίσκο

17χρονος-άνοιξε-την-πόρτα-κινδύνου-και-γ-567956

Υπό κράτηση βρίσκεται ένα 17χρονο αγόρι το οποίο άνοιξε την πόρτα έκτακτης ανάγκης στο αεροπλάνο το οποίο βρισκόταν, μόλις αυτό προσγειώθηκε και γλιστρώντας από τα πτερύγια του βρέθηκε στην πίστα του αεροδρομίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ανήλικο αγόρι σόκαρε τους επιβάτες της πτήσης της Copa Airlines που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Παναμά όταν άνοιξε την πόρτα έκτακτης ανάγκης και πετάχτηκε έξω από το αεροπλάνο.

Οι κινήσεις του ήταν τόσο γρήγορες που κανείς από τους επιβάτες ή το πλήρωμα του αεροσκάφους δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μόλις ωστόσο έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του αεροδρομίου, οι αργαζόμενοι τον κράτησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Οι επιβάτες δήλωσαν ότι ο έφηβος ήταν νευρικός και ανήσυχος καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης και ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Ένας μάρτυρας, η Σόφια Γκίμπσον, δήλωσε ότι οι επιβάτες ήταν συγκλονισμένοι όταν ο επιβάτης πήδηξε από την πόρτα και γλίστρησε πάνω στα πτέρυγα του αεροπλάνου.

«Ήταν σαν να πετούσε έξω, ήταν πραγματικά γρήγορο», δήλωσε η μάρτυρας.

Προς το παρόν δεν αφές γιατί ο έφηβος βγήκε τόσο βιαστηκά από το αεροπλάνο και άρχισε να τρέχει.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο, Doug Yakel, δήλωσε ότι το αγόρι ταξίδευε μόνο του, προσθέτοντας ότι δεν επηρεάστηκε από το περιστατικό ούτε το αεροδρόμιο ούτε ή πτήσεις.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι διεξάγεται έρευνα και ότι συνεργάζεται με τις αρχές.

koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook