16χρονη καταγγέλλει ότι την βίασαν ο αδελφός και ο θείος της

16χρονη-καταγγέλλει-ότι-την-βίασαν-ο-αδε-699576

Με μεγάλη προσοχή λόγω των δεδομένων της υπόθεσης, ερευνούν οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές τις καταγγελίες μιας 16χρονης κοπέλας από χωριό του δήμου Ήλιδας.

Η νεαρή που έχει φύγει το τελευταίο διάστημα από το σπίτι της και διατηρεί σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, φέρεται να κατήγγειλε πως κατά το 2018, ο θείος και ο αδερφός της, την είχαν βιάσει.

Η καταγγελία αυτή ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει σπίτι της καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με το φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα, την άκουσαν με προσοχή να τους λέει τους λόγους που έφυγε από το σπίτι της, εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, τον θείο και τον αδελφό της.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και η μητέρα της ζει τα τελευταία χρόνια σε άλλη περιοχή. Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

tovima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook