Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

αυτά-τα-ζώδια-θα-έχουν-έναν-ζόρικο-σεπτ-1417337

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους ένας μήνας είναι καλός και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ: Ευαίσθητες ισορροπίες

Με τον Άρη στο Ζυγό απέναντί σου, από τις 15 του μήνα, όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα και οι ισορροπίες θα είναι αρκετά ευαίσθητες. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις τα νεύρα σου, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Άλλωστε δεν είσαι και πολύ τις υπομονής. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα απηυδήσει, θα τα βροντήξει όλα κάτω και θα φύγει. Όπως και να έχει, θα βρεις άτομα απέναντί σου που είτε δε θα σε πάνε μία και θα στο λένε κατάμουτρα είτε η υπομονή τους θα έχει εξαντληθεί και οι καλοί τους τρόποι θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σπίτι χωρίς βάσανα δεν υπάρχει

Με το πέρασμα του Άρη στον 4ο οίκο σου, αποχαιρετάς την ηρεμία σου. Τα πράγματα στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι ευχάριστα κι η αλήθεια είναι ότι θα βασανιστείς αρκετά (και τον επόμενο μήνα), καθώς είναι πιθανό οι σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα να διαταραχθούν, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με τον/ην σύντροφό σου, ενδεχομένως γιατί θα κάνεις τα στραβά μάτια στις παρεμβάσεις ή τις αυθεραισίες τους (αν πρόκειται για μέλη της δικής του οικογένειας). Αν βέβαια θέλεις να ξεκινήσεις τίποτα μερεμέτια, να φτιάξεις πράγματα στο χώρο σου που έχουν χαλάσει ή να ρίξεις και κανα… τοίχο, μια χαρά είναι ο Άρης. Αν όχι, να περιμένεις ζημιές και έξοδα που δεν υπολόγιζες, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου!

ΙΧΘΥΣ: Πιέσεις από παντού

Εσύ βρίσκεσαι στην λίστα για αρκετούς λόγους: Κατ’ αρχάς ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντί σου τουλάχιστον τον μισό Σεπτέμβριο, πυροδοτώντας καταστάσεις απείρου κάλλους στις σχέσεις σου, ενώ έχεις και μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Βάλε και τη Νέα Σελήνη που θα σπείρει ανέμους, πρόσθεσε και τον Άρη που θα περάσει μετά στον 8ο οίκο σου και θα είσαι με το χέρι στην τσέπη, προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις… Δε χρειάζεται να σου πούμε κάτι άλλο. Αυτός ο μήνας θα σε ζορίσει απ’ όλες τις μπάντες και συχνά-πυκνά θα είσαι στην πρίζα. Και στα ερωτικά-σεξουαλικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί εδώ ισχύει το «δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε μας φτάναν τα δικά μας…

Κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο θα το πεις το «δε μας φτάναν τα δικά μας, ήρθαν κι απ’ την Πέργαμο» και όλα τα δίκια του κόσμου θα έχεις, αφού τόσο στο οικογενειακό, όσο και το επαγγελματικό σου περιβάλλον το χάος και η «αταξία» θα συνεχιστούν και τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν αρκετές φορές, καθώς οι παρατηρήσεις και οι παρεμβάσεις σε ό,τι κάνεις θα είναι συχνές, όπως και οι διαξιφισμοί και οι αντιρρήσεις. Όλο κάποιος θα πετάγεται και θα βρίσκει τις ιδέες, τα σχέδιά σου ανεφάρμοστα ή τη δουλειά σου πρόχειρη… Περνώντας στον 5ο οίκο σου, ο Άρης θα αρχίσεις να το ρίχνει με τα μούτρα στο φλερτ και τα ξενύχτια, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, εκτός αν είσαι δεσμευμένος. Εκεί θα έχεις αρκετά θέματα να αντιμετωπίσεις, ίσως μάλιστα νιώσεις και μεγάλη βαρεμάρα για το έτερο ήμισυ.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook