15 στιγμές που οι ηγέτες του κόσμου θα’θελαν να ξεχάσουν | Photo

15-στιγμές-που-οι-ηγέτες-του-κόσμου-θαθ-316105

Ομολογουμένως το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον κόσμο με πολλά από τα προβλήματα των προηγούμενων ετών να επιδεινώνονται ή να βαθαίνουν και τους ηγέτες να ταξιδεύουν σε όλα τα σημεία της Γης προκειμένου να συζητήσουν για τη διαχείριση όλων αυτών των κρίσεων

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των επισκέψεων προσπάθησαν σκληρά, άλλες φορές επιτυχημένα άλλες όχι.

Έτσι το WorldViews θέλοντας να χαλαρώσει λίγο το κλίμα εν όψει και των εορτών επέλεξε τις πιο άτυχες στιγμές των ηγετών που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και που ίσως οι ίδιο θα ήθελαν να… ξεχάσουν.

hgetes 2

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει γυμναστική στην εξοχική του κατοικία στο Σότσι μαζί με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ

hgetes 3Ο 91ετών πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, σωριάζεται φαρδύς πλατύς μπροστά στους υποστηρικτές του κατά την επιστροφή του από σύνοδο στην Αιθιοπία

hgetes 4

Το 2015 δεν ήταν καλό για τον Αυστραλό πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ, καθώς έχασε τη θέση του από το αντάρτικο του κόμματός του. Αξέχαστο πάντως θα του μείνει το ωμό κρεμμύδι που υποχρεώθηκε να φάει στην Τασμανία

hgetes 5

Μια καλή χρονιά για τον Ντέιβιντ Κάμερον που κέρδισε τις εκλογές στη Βρετανία και μπήκε δυνατά στη μάχη κατά του ISIS. Δεν ξέρουμε όμως πώς είδαν οι συμπατριώτες του το μαχαιροπήρουνο με το οποίο έφαγε… ένα χοτ ντογκ!

epa04768693 German Chancellor Angela Merkel eats a salted herring during the christening ceremony of ROS 777 fishing trawler 'Mark' in Sassnitz, Germany, 26 May 2015. The trawler is the first newly built ship of the deep-sea fishery based in Warnemuende since 1996. The ROS 777's main catch areas will be the North Atlantic and the waters off of Norway and Greenland. EPA/JENS BUETTNER

Το πρόσωπο της χρονιάς για το TIME, η Άνγκελα Μέρκελ καταβροχθίζει μία ρέγγα, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμη και οι δημοφιλείς πολιτικοί δεν πρέπει να τρώνε δημοσίως.
hgetes 7+
Το πιο «κρύο» τσούγκρισμα ποτηριών μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και του Βλαντιμίρ Πούτιν, που βρέθηκαν στο δείπνο του Μπαν Κι Μουν, έχοντας όμως ανταλλάξει λόγια βαριά σε προηγούμενες τηλεφωνικές τους επαφές για μείζονα ζητήματα όπως η ουκρανική κρίση και η Συρία.
hgetes 8
Ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο κινέζος ομόλογός του Σι Ζινπινγκ χαλαρώνουν πίνοντας μπύρα σε παραδοσιακή παμπ της Αγγλίας.
hgetes 9
Είπαν μετά από πέντε χρόνια διαμάχης να δώσουν τα χέρια ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και το ενσταντανέ στέφθηκε με… αποτυχία. Την ώρα της ιστορικής αυτής χειραψίας στο Παρίσι, ο κύριος μπροστά έκανε photobombing, μάλλον όμως άθελά του!
hgetes 10
Μια χειραψία που έμεινε μετέωρη ήταν αυτή του Μπαράκ Ομπάμα με τον Αμπντούλ Λατίφ μπιν Ρασίντ αλ Ζαγιανί. Όταν ο αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να του δώσει το χέρι, εκείνος… χαιρετούσε!
hgetes 11
Άλλη μία χειραψία που έγραψε ιστορία ήταν αυτή του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν τον περασμένο Ιανουάριο. Το οποίο μόνο χειραψία δεν ήταν… αλλά ένα καλό τραβολόγημα!
hgetes 12
Ίσως κανείς ηγέτης δεν είχε πιο δύσκολη χρονιά από τον Φρανσουά ΟΛάντ. Τον Ιανουάριο ο αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι θέλησε να του κάνει μία αγκαλιά στήριξης… Μόνο που ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο θα άντεχε ο μέσος άνθρωπος.
hgetes 13
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι δεν μπορεί να σταματήσει να αγκαλιάζει κόσμο… Εδώ με τον πρόεδρο της Μαλαισίας και μάλιστα σε ομαδική φωτογραφία!
hgetes 14
Και ο υπουργός Εξωτερικών του του Ιράν Ζαρίφ, που δεν θέλει να σταματήσει να γελάει ακόμη και στην «οικογενειακή» φωτογραφία της συνόδου για τα πυρηνικά στην Βιέννη
hgetes 15
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και περπατώντας στη Μόσχα ο Τζον Κέρι σταμάτησε για ένα ντόνατ…
hgetes 16
Και ποιος δεν θα ξεχάσει την επεισοδιακή εκδίωξη του Ουκρανού πρωθυπουργού, Αρσένι Γιατσένιουκ από τη Βουλή, τον οποίο άρπαξαν από τον καβάλο με το μπουκέτο στο χέρι!
Πηγή: newsonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook