15χρονη έκοψε με τσεκούρι τα δάχτυλα της φίλης της!

15χρονη-έκοψε-με-τσεκούρι-τα-δάχτυλα-της-176190

tsekouriΣατανίστρια ή διαταραγμένη; Μάλλον το δεύτερο αφού αναφερόμαστε σε ένα κορίτσι μόλις 15 ετών. Η Αλένα Σκριβάνκοβα από το Μπρνο της νότιας Τσεχίας είπε στους γονείς της 10χρονης Ζίτκα Σβέλοβα, ότι έπαιρνε τη μικρή για να πάνε να παίξουν σε κοντινό δάσος.

Και όπως εξελίσσονται όλα τα θρίλερ, έτσι και στο δικό μας, μόλις τα δυο κορίτσια βρέθηκαν μακριά από αδιάκριτα μάτια, η Σκριβάνκοβα, έδεσε τη μικρή της «φίλη» σε ένα δέντρο, έβγαλε από το σακίδιό της ένα τσεκούρι, και της έκοψε τα δάχτυλα.

Η αστυνομία ερευνά αυτή τη στιγμή τα αίτια της σκοτεινής αυτής της πράξης ενώ εκπρόσωπος δήλωσε: «Με κάποιον τρόπο το μικρό κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει και οι έντρομοι γονείς της κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη 15χρονη να κάθεται στο χώμα, με το τσεκούρι στο ένα χέρι και τα κομμένα δάχτυλα στο άλλο».

Προς το παρόν η Σκριβάνκοβα, η οποία δήλωσε ότι έκοψε τα δάχτυλα του κοριτσιού ως θυσία στον Σατανά, εστάλη για ψυχιατρική εξέταση ενώ το 10χρονο θύμα της βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου του παράσχεται η απαραίτητη φροντίδα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook