1400 εισιτήρια για το ΑΟΧ – Φωκικός

1400-εισιτήρια-για-το-αοχ-φωκικός-2732

1.400 εισιτήρια θα διατεθούν από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/10) απέναντι στον Φωκικό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων αφού τα τυπωμένα εισιτήρια επρόκειτο να φτάσουν αργά το απόγευμα της Τρίτης (23/10) στα Χανιά, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η πώλησή τους, μια μέρα πριν τον αγώνα. Τα εισιτήρια λοιπόν θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου των Περιβολίων και θα τιμώνται προς 10 ευρώ (τα 1000 εξ αυτών). Επίσης έχουν εκδοθεί 200 προς 5 ευρώ το ένα (φοιτητικά) και άλλα 200 προς 1 ευρώ το ένα (παιδικά).

Οι θύρες που θα ανοίξουν για τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων θα είναι οι 1 και 2 των Περιβολίων, συνεπώς όλοι θα κάτσουν στην κερκίδα με το σκέπαστρο.

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι της Τετάρτης  με τον Φωκικό εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά.

«Την Τετάρτη στις 14.30 στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων ο Α.Ο.Χανιά φιλοξενεί την ομάδα του Φωκικού στα πλαίσια του πρώτου γύρου του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας έχει ανάγκη τον κόσμο της για να τη βοηθήσει και να την ωθήσει στη νίκη πρόκριση.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να παρευρευθεί στο γήπεδο, εφιστούμε όμως την προσοχή όλων στην συμπεριφορά μας μέσα στο γήπεδο που είναι το στολίδι των Χανίων. Το γήπεδο το πληρώσαμε ΚΑΙ εμείς και είναι υποχρέωση μας να το προστατέψουμε για να το χαιρόμαστε. Όλοι στο γήπεδο λοιπόν δίπλα στον Α.Ο.Χανιά να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που ξέρουμε!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!!!»

πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook