14 τα θύματα της πανδημίας στην Κρήτη – Νεκρή μία ηλικιωμένη

14-τα-θύματα-της-πανδημίας-στην-κρήτη-ν-1139535

Ένας νέος θάνατος από κορoνοϊό καταγράφεται στην Κρήτη, καθώς όπως έγινε γνωστό μία γυναίκα 92 ετών η οποία νοσηλευόταν στην κλινική Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου έχασε τη μάχη με το φονικό ιό την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο μία ακόμα γυναίκα, 59 ετών, έφυγε από τη ζωή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, η οποία μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. επίσης, την Παρασκευή δύο ακόμα θάνατοι καταγράφηκαν στο νησί. Στο νοσοκομείο Χανίων άφησε την τελευταία της πνοή μια γυναίκα 88 ετών και ένας 75χρονος άντρας εξέπνευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μετά και το νέο θάνατο, οι νεκροί στην Κρήτη από κορoνοϊό έφτασαν τους 14

Θετικοί στον κορoνοϊό γιατροί στο ΠΑΓΝΗ

Την ίδια ώρα, πέντε συνολικά γιατροί του ΠΑΓΝΗ έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό.

cretalive.gr

One thought on “14 τα θύματα της πανδημίας στην Κρήτη – Νεκρή μία ηλικιωμένη

  1. Δηλαδή σε 10 μήνες έχουμε 14 νεκρούς στην Κρήτη ένα 59 χρόνων και οι υπόλοιποι 75, 88 και 92 κλπ που εκτός από ένα οι υπόλοιποι είχαν άλλες αρρώστιες εκτός τα προχωρημένα γηρατειά που σημαίνει δεν είναι καν σίγουρο ότι πέθαναν από κορωνοιό, δηλαδή για 1 θάνατο κάθε μήνα στην Κρήτη ο μπαμπουίνος πρωθυπουργός κατάστρεψε το βιός, τις οικονομίες, τις δουλειές, το μέλλον και των Κρητικών και των παιδιών μας και μας έχει μετατρέψει σε πειθήνια αντράκια που κάθωντε σύμφωνα με τις επιθυμίες του στον καναπέ και αφήνουν να χαθούν τα πάντα για ένα ηλιθιο, ανθέλληνα ντενεκέ αντί να σηκωθούμε από τον καναπέ, να τον διαολοστείλουμε και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας σαν ελεύθεροι Έλληνες πολίτες. ! Τι φοβάστε ? Θα σας χαλάσουν το μητρώο ? Περάσανε αυτά ! Ξυπνήστε, ο αρχιεπίσκοπος σε τέτοια προχωρημένη ηλικία κόλλησε κορωνοιό, σε τρεις μέρες μια χαρά είναι, το ίδιο και ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, άνθρωποι στα 90 και παραπάνω, και σείς καθόσαστε σαν φοβισμένες γριούλες και θυσιάσετε την οικογένεια σας και το μέλλον επειδή έτσι σας λέει ένας από τους πιο μεγάλους ανθελληνες πολιτικούς, ο μητσοτακης. Κρίμα στη λεβεντιά μας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook