14χρονος στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

14χρονος-στο-νοσοκομείο-από-υπερβολική-75603

alkool anilikoiΣε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε πριν από λίγο ανήλικο αγόρι μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, μέσα σε σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρέα ανηλίκων τα «έτσουζε» μέσα στο σχολείο, καταναλώνοντας ρακί, όταν 14χρονο αγόρι κατέρρευσε. Άμεσα σήμανε συναγερμός και ανάμεσα στα ανήλικα επικράτησε πανικός.

Επί τόπου γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο ανήλικο παιδί και να το μεταφέρουν στο εφημερεύων νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν σε κώμα.

Στο σχολικό συγκρότημα έσπευσε και η Πυροσβεστική, που κλήθηκε από το ΕΚΑΒ, για να βοηθήσει στο άνοιγμα πόρτας χώρου μέσα στον οποίο βρισκόταν ο 14χρονος. Μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία οι διασώστες τελικά κατάφεραν να παραλάβουν το ανήλικο παιδί.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook