14χρονη εξομολογείται: «Από τα τρία μου, ήθελα να είμαι κορίτσι παρ’ ότι γεννήθηκα αγόρι» | Photos

14χρονη-εξομολογείται-από-τα-τρία-μου-218252

14xronh​«Από την ηλικία των 3 ετών ήθελα να είμαι κορίτσι, παρ’ ότι γεννήθηκα αγόρι» εξομολογείται η 14χρονη Jazz Jennings, η οποία από πολύ μικρή διαγνώστηκε με διαταραχή ταυτότητας φύλου.

Η 14χρονη από τη Φλόριντα, άνοιξε την καρδιά της σε μια συνέντευξη και μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να βρει την αγάπη και την αποδοχή, ενώ τα αγόρια της ηλικίας της δεν την κάνουν παρέα και την αποκαλούν ως «αυτό».

14xronh.1

«Μου αρέσουν κάποια αγόρια στην τάξη, αλλά δεν αρέσω σε κανέναν. Αυτό με νευριάζει. Η μαμά μου, μου λέει να μην κάνω κάποια ερωτική σχέση ακόμα, αλλά να περιμένω μέχρι να μεγαλώσω λίγο και να ωριμάσω.» εξομολογείται η Jazz.

14xronh.2

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια της κόρης μου. Για το ότι μπορεί να την κοροϊδέψουν και να την πληγώσουν. Δεν την αφήνω να πηγαίνει σε ξένα σπίτια αν η οικογένεια των φίλων της, δεν έχει επίγνωση της κατάστασης.» αναφέρει η μαμά της Jazz.

14xronh.3

14xronh.4

Η 14χρονη, όπως αναφέρει, σχεδιάζει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου μόλις κλείσει τα 18. «Το πιο δύσκολο πράγμα του να είσαι τρανσέξουαλ, είναι το να έχεις ακόμα ανδρικά γεννητικά όργανα. Κι αυτό, γιατί σου θυμίζουν ότι δεν γεννήθηκες με γυναικείο σώμα.» σημειώνει και προσθέτει «όταν άφησα τα μαλλιά μου να μακρύνουν και φόρεσα γυναικεία ρούχα, αισθάνθηκα υπέροχα. Όταν στην ηλικία των 2 ετών, η μαμά μου, μου έλεγε να είμαι καλό αγόρι, την διόρθωνα και της έλεγα “πως είμαι καλό κορίτσι”.»

14xronh.5

Οι γονείς της μικρής, εξηγούν πως μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολο να το αποδεχτούν, όμως συνειδητοποίησαν πως το παιδί τους θα ήταν ευτυχισμένο σαν κορίτσι και όχι σαν αγόρι. Εξάλλου, δηλώνουν περήφανοι για εκείνη.

14xronh.6

14xronh.7

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook