13χρονος μαθητής ήταν θύμα bullying και εκβιασμού από ομάδα εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες

13χρονος-μαθητής-ήταν-θύμα-bullying-και-εκβιασ-1114281

Τον εφιάλτη έζησε επί τρεις μήνες ένας 13χρονος, στον Γαλατά Τροιζηνίας. Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου έπεσε θύμα συστηματικού bullying και εκβιασμού από ομάδα εξωσχολικών ενηλίκων, που τον απειλούσαν ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του 13χρονου, που επικοινώνησε με το saronicmagazine.gr, ο 13χρόνος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, ωστόσο μόλις πρόσφατα ενημερώθηκε η ίδια από το παιδί της για τα όσα βίωνε.

Οι δράστες είχαν καταφέρει μέσω του εκφοβισμού και των εκβιασμών, να αποσπάσουν χρήματα από μαθητή. Το μεγαλύτερο ποσό ήταν 150 ευρώ.

Πώς αποκαλύφθηκε το σοκαριστικό περιστατικό

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τότε, ο 13χρονος της εξομολογήθηκε τα όσα είχε περάσει.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε η μητέρα στην ιστοσελίδα, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρόνο ξανά το αίσθημα ασφάλειας, ανεβάζοντας παράλληλα το ηθικό του, καθώς το αγόρι, εδώ και καιρό βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. “Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου” δήλωσε η μητέρα του αγοριού.

Σημειώνεται πως – σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του αγοριού – ο 13χρονος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της ομάδας των ψευτόμαγκων. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στόματα των θυμάτων παραμένουν κλειστά από φόβο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SM, σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook