130 υποψηφίους για τον Δήμο Χανίων παρουσίασε ο Παπαδογιάννης – Δείτε όλα τα ονόματα

130-υποψηφίους-για-τον-δήμο-χανίων-παρου-835580

Τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Άρης Παπαδογιάννης.

Οι πρώτοι 130 υποψήφιοι θα αποτελέσουν τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, άμεσους συνεργάτες του συνδυασμού «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα ονόματα, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικές εκπλήξεις που θα συνθέσουν το μεγάλο κίνημα για τα Χανιά».

«Μέγιστη τιμή για μένα το ότι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο δήμο και την αυτοδιοίκηση και έχουν τιμηθεί ιδιαιτέρως από τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδογιάννης.

«Ενώνουμε τη νέα γενιά με την εμπειρία, γιατί οι πιο έμπειροι είναι εκείνοι που μεταφέρουν γνώση, που συνθέτουν το χθες με το σήμερα και ξέρουν ότι θα ανοίξουν το δρόμο για τους νεότερους», τόνισε και έκλεισε με το ότι «είμαστε όλοι εδώ παρόντες σε αυτό το συνδυασμό γιατί πιστεύουμε στα Χανιά μας, γιατί αγαπάμε αυτό τον τόπο και θέλουμε να δούμε τα Χανιά μας έτσι όπως δεν τα είδαμε ποτέ».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook