13χρονος βρέθηκε μισολιπόθυμος μετά από ερωτική συνεύρεση με 4 νεαρούς

13χρονος-βρέθηκε-μισολιπόθυμος-μετά-απ-133995

KakopoiisiΣοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκαλεί η είδηση της κακοποίησης ενός 13χρονου αγοριού που συνευρέθηκε ερωτικά με 4 νεαρούς και στη συνέχεια βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κοντά στην περιοχή των Τσουκαλαιϊκων.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν 13χρονο Ρομά ο οποίος βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι σε θαλάσσια περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο. Το αγόρι εντοπίστηκε από ψαράδες οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν και άλλους κατοίκους.

Σύμφωνα με τα όσα στη μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άντρες.

Οι φήμες θέλουν οι τέσσερις νεαροί σε ηλικία να συνευρέθηκαν – με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων – σεξουαλικά μαζί του και στη συνέχεια να μπαίνουν στο αμάξι εγκαταλείποντας τον στην παραλία.

Το παιδί βρέθηκε σε ημιλυπόθιμη κατάσταση και μετα απο ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των ΡΟΜΑ στα Βραχναίϊκα.

Να σημειωθεί , πως στην περιοχή σε καθημερινή βάση οργιάζει ο παράνομος αγοραίος έρωτας, με αποκορύφωμα την μετατροπή ακόμα και παλαιού φυλακίου του ΟΣΕ σε ανεπίσημο οίκο ανοχής .

Σε πιάτσα έχει επίσης – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μετατραπεί τόσο ο χώρος δίπλα από τον σταθμό του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα, όσο και οικόπεδο το οποίο βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του χωριού.

Το αντίτιμο – ανάλογα με την ηλικία και τις παροχές – ανέρχεται σε 5 , 10 και 15 ευρω και το ρόλο του μεσάζοντα έχουν συγκεκριμένα άτομα γνωστά στους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: koolnews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook