ΑΟΧ | 11άδα με Μαρκαντωνάκη, Ζντράγκοβιτς και Καμπλιώνη | Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο αγώνας

αοχ-11άδα-με-μαρκαντωνάκη-ζντράγκοβιτ-60725

MarkantonakisΟ Μανώλης Μαρκαντωνάκης είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του Θεοδωρόπουλου κάτω από τα δοκάρια του Α.Ο. Χανιά για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ρούβα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται να απολαμβάνει της στήριξης του Σεροπιάν όταν εξάλλου είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και τα είχε πάει αρκετά καλά. Πάντως υπάρχει και η επιλογή του Γύπαρη.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Χρήστου Βουρβαχάκη που δεν είναι 100% έτοιμος από τον βαρύ τραυματισμό του στους κοιλιακούς και η απόφαση για τη χρησιμοποίησή του ίσως παρθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

AOXΜία πιθανή λοιπόν 11άδα θα μπορούσε να είναι με: Μαρκαντωνάκη τερματοφύλακα, Κορτσινίδη δεξιά, Ψυχουντάκη και Ζντράγκοβιτς (ή Βουρβαχάκη) στο κέντρο της άμυνας, Καμπλιώνη αριστερά, Παπαζούδη και Τσάτσο στη μεσαία γραμμή, Δουμάνη δεξιά, Μποχώνη αριστερά και Γωνιωτάκη-Σαντριά στην επίθεση.

Όποιοι πάντως κι αν αποφασιστεί να παίξουν, χρειάζεται να υπερβάλλουν εαυτούς για να παρθεί η πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Ρούβα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook