100 Years: Η ταινία που θα παρουσιαστεί στις Κάννες, αλλά θα προβληθεί σε… 100 χρόνια!

100-years-η-ταινία-που-θα-παρουσιαστεί-στις-κά-367299

«Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, 100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ». Η ταινία θα φυλάσσεται στην θυρίδα μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου του 2115!!!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τζον Μάλκοβιτς, και θα παρουσιαστεί, αλλά δεν θα προβληθεί, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών.

Ο Τζον Μάλκοβιτς έκανε το αδιανόητο καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία της οποίας το τρέιλερ βγήκε φέτος αλλά η πρώτη της προβολή θα είναι μετά από 100 χρόνια!

Η ταινία έχει τοποθετηθεί σε ειδική θυρίδα ασφαλείας, η οποία πρόκειται να ανοίξει αυτόματα όταν συμπληρωθούν 100 χρόνια.

Ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που ο Ροντρίγκεζ χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα του μάρκετινγκ για την προώθηση της δουλειάς του.

Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και το 2011 με την τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Μίνι Πράκτορες», τους οποίους συνόδευαν στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κάρτες με μυρωδιές.

Τζον Μάλκοβιτς και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ υλοποιούν το πιο παράτολμο σχέδιο στο Χόλιγουντ καθώς ολοκληρώνουν την ταινία τους την οποία δεν πρόκειται να δει σχεδόν κανένας από τους ανθρώπους που είναι σήμερα ζωντανοί.

H αυλαία του 69ου Φεστιβάλ Καννών θα ανοίξει από τις 11 έως τις 22 Μαΐου και είναι πολλά τα διάσημα ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook