10 μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

10-μοναδικοί-τρόποι-για-να-διακοσμήσετε-785638

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών, αλλά και πολλών ενηλίκων και βρίσκονται πλέον μόνο μια ανάσα μακριά. Φυσικά, μαζί με τα Χριστούγεννα έρχονται και νέες αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού και οι πρωταγωνιστές σε αυτή τη διακόσμηση είναι αυτοί που φαντάζεστε: τα φωτάκια.

Είτε κρέμονται σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας, είτε αναβοσβήνουν πάνω στα πλαστικά κλαδιά του δέντρου, το σίγουρο είναι ότι φέρνουν μια ζεστασιά και μια φιλοξενία σε κάθε σπίτι. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτάκια. Για να δείτε 10 μοναδικές ιδέες και να εμπνευστείτε, κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.Στον διάδρομο του σπιτιού σας κρεμάστε φωτάκια που θα πέφτουν από το ταβάνι. Θα φωτίζουν τον δρόμο σας κάθε φορά που αλλάζετε δωμάτιο.

Μια διακοσμητική σκάλα που στέκεται σε κάποιον τοίχο είναι ιδανική για να βάλετε τα φωτάκια σας μαζί με άλλα διακοσμητικά.

Οποιοδήποτε έπιπλο έχει ένα χαμηλό ράφι μπορεί να φιλοξενήσει φωτάκια. Είναι πανέμορφα και θα δημιουργήσουν έναν «επιδαπέδιο» φωτισμό καθώς το πάτωμά σας θα φωτίζεται.

Ένα κουρτινόξυλο πάνω από το κρεβάτι σας είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει πολλά μικρά φωτάκια που θα σας κρατάνε συντροφιά λίγο πριν κοιμηθείτε.

Προμηθευτείτε 4-5 λωρίδες με φωτάκια και κρεμάστε τις κάθετα σε κάποιο παράθυρο. Εσείς θα τα απολαμβάνετε από μέσα και οι γείτονες… απ’ έξω!

Πάρτε 2-3 γυάλινα βάζα και βάλτε μέσα κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.Ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική διακοσμητική ιδέα. Επενδύστε τα κλαδιά του με φωτάκια και θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο «σκηνικό».

Οι καθρέπτες είναι πάντα μια πολύ καλή λύση για να αναδείξετε τα φωτάκια σας. Αλλά και το αντίθετο: ο καθρέπτης σας θα αναδειχθεί αφού θα φωτίζεται περιμετρικά!Μπορείτε πάντα να βάλετε τα φωτάκια σας απευθείας στον τοίχο δημιουργώντας όμορφα σχήματα – όπως αυτό το ιδιαίτερο φεγγάρι της φωτογραφίας!

Βάλτε φωτάκια μαζί με μερικά κλαδιά στα σημεία που τέμνονται οι τοίχοι σας ή και γύρω από την εξώπορτα. Θα φωτίσουν ολόκληρο το σπίτι!
spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook