10 λόγοι που ένας άντρας φέρεται περίεργα κι απόμακρα όταν του αρέσεις!

10-λόγοι-που-ένας-άντρας-φέρεται-περίεργ-607462

Έχουμε πει επανειλημμένα πόσο περίπλοκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Χρειάζεται σίγουρα τύχη, κατανόηση και καλό timing για να βρεις το άλλο σου μισό και να παραμείνετε μαζί στο πέρασμα του χρόνου.

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί οι άντρες γίνονται αρκετές φορές απόμακροι ακόμη κι αν έχουν δείξει πως τους αρέσεις; Όντως… δεν βγάζει νόημα. Είναι αντιπαραγωγικό. Είναι επίσης απογοητευτικό για κάθε γυναίκα ωστόσο συμβαίνει συχνά.

Κακά τα ψέματα, οι άντρες είναι περίεργοι και προσπαθούμε συνεχώς να τους κατανοούμε. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν ανεξήγητα πράγματα και εκφράζονται με περίεργους τρόπους. Μια γυναίκα μπορεί να ανεχτεί και να υπομείνει πολλά από τα ελαττώματα του συντρόφου της αλλά το να είναι ψυχρός και απόμακρος είναι δύσκολο να το αποδεχτεί και να το διαχειριστεί.

Δυστυχώς, παλεύουμε καθημερινά «να διαβάσουμε» το αντίθετο φύλο και να ερμηνεύσουμε την συμπεριφορά τους. Αν λοιπόν έχουν μειωθεί αισθητά τα τηλέφωνα που σε παίρνει, αν αποφεύγει να σε συναντήσει ή φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή σου όπως έκανε πριν, είναι σημάδια πως έχει αρχίσει να γίνεται απόμακρος.

Σήμερα θα αναλύσουμε όλα τα πιθανά αίτια για τα οποία είναι παγωμένος απέναντί σου παρόλο που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Είναι απόμακρος ενώ του αρέσεις; 10 πιθανοί λόγοι

1) Δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό

2) Βρίσκεται ήδη σε άλλη σχέση

3) Νομίζει ότι βγαίνεις με άλλον

4) Είναι ντροπαλός

5) Φοβάται

6) Νιώθει κατώτερός σου

7) Έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα

8) Έχει πληγωθεί στο παρελθόν

9) Είναι μπερδεμένος

10) Νομίζει ότι δεν τον θες πολύ

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook