10 λάθος πράγματα που μας έμαθαν οι ταινίες για το σεξ

Έχουμε ήδη μιλήσει για το πόσο η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει επηρεάσει όλα όσα πιστεύουμε για το σεξ. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα αλλά υπάρχουν και όλες εκείνες οι φορές που μας έμαθαν εντελώς λάθος πράγματα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 από αυτά.

1. Δεν υπάρχει καμία άγαρμπη στιγμή

Τα σουτιέν βγαίνει σε κλάματα δευτερολέπτου, κανένας δεν γελάει και κανένας δεν χάνει την ισορροπία του. Αυτό συμβαίνει στον κινηματογράφο. Το πραγματικό σεξ περιλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα που σημαίνει ότι σχεδόν πάντα κάτι θα πάει λάθος.

2. Ο οργασμός έρχεται αμέσως

Ειδικά για τις γυναίκες. Και συνήθως είναι ταυτόχρονος. Στην πραγματική ζωή όμως δεν είναι αγώνας δρόμου για το ποιος θα φτάσει πρώτος. Μην νιώθεις ότι το σεξ έχει να κάνει με μια προσπάθεια να φτάσεις στην τελική ευθεία.

3. Κανείς δεν κάνει μπάνιο μετά το σεξ

Αυτό δεν είναι κάπως σιχαμένο; Υπάρχει κάποιος που αρχίζει μετά το σεξ τα χάδια χωρίς να αποκαταστήσει την κατάσταση γύρω του;

4. Δεν προηγείται συζήτηση για συναίνεση

Το σεξ ξεκινά χωρίς να ρωτάει ο ένας τον παρτενέρ τον άλλο αν θέλει να προχωρήσει και αν με αυτό που κάνει καταπατά τα όριά του. Στην πραγματική ζωή κανείς δεν κάνει eye contact σε ένα μπαρ και μετά απλά καταλήγει να πετά τα ρούχα του και να κάνει σεξ με έναν άγνωστο.

5. Αδειάζεις τα πράγματα με μία κίνηση

Από το γραφείο, το τραπέζι της κουζίνας ή όποια επιφάνεια τα πράγματα βρίσκονται στο πάτωμα με ένα και μόνο σπρώξιμο. Κανείς δεν έχει στη διάθεσή του ένα κρεβάτι για να κάνει σεξ;

6. Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ

Κι αν κάνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι σωστό. Αν και τα τελευταία χρόνια αυτό κάπως έχει αλλάξει αλλά ίσως οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί των ταινιών να πρέπει να δώσει λίγη περισσότερη σημασία στην “εκπροσώπηση” κι αυτών των ζευγαριών.

7. Κανείς δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικά

Ποτέ δεν βρίσκεται χρόνος για να βάλουν προφυλακτικό ή να ζητήσουν από τον άλλο να βάλει. Στην πραγματική ζωή όμως είναι προτεραιότητά σου η ασφάλεια ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συζητήσεις με τον παρτενέρ σου για αφροδίσια νοσήματα.

8. Σκίζουν πάντα τα ρούχα

Θα άντεχες να καταστρέψει κάποιος την αγαπημένη σου φούστα; Μάλλον όχι και δεν θα χρειαζόταν κιόλας στην πραγματική σου ζωή γιατί κανένας δεν νιώθει τόσο ανεξέλεγκτη ορμή που θα τον κάνει να σου σκίσει τα ρούχα. Είναι εξάλλου πιο αισθησιακό να δίνεις χρόνο για να σε γδύσει ο άλλος.

9. Η στάση είναι πάντα ιεραποστολικό

Καταλαβαίνουμε ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για ένα γύρισμα χωρίς να χαθεί η σκηνή. Δημιουργεί όμως την εντύπωση ότι το σεξ είναι μόνο αυτό ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις με τον παρτενέρ σου.

10. Το σεξ στο μπάνιο μοιάζει εύκολο

Δεν είναι. Γλιστράει, η διαφορά ύψους δημιουργεί αμηχανία και μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Στις ταινίες όμως φαντάζει καυτό και μια εύκολη έκφραση αγάπης.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚόβει την πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων
Επόμενο άρθροΕνδεχόμενο να μην γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω κοροναϊού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ