10 δωρεάν sites που πρέπει να γνωρίζεις

10-δωρεάν-sites-που-πρέπει-να-γνωρίζεις-1507957

Αυτά τα 10 ψηφιακά εργαλεία μπορεί να φανούν χρήσιμα στη δουλειά, το πανεπιστήμιο, ή στην καθημερινότητά μας γενικότερα

Έχει ποτέ να χρειαστεί να επεξεργαστείς μια εικόνα μόνο για να ανακαλύψεις πόσο ακριβό είναι το Photoshop; Ή να ψάχνεις μια καλή φωτογραφία για ένα επαγγελματικό πορτραίτο, αλλά να τις χαλάνε όλες το background; Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, τα παρακάτω ψηφιακά εργαλεία μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις λύση.

1. TinyWow

Δωρεάν εκδοχές εργαλείων για τα οποία οι περισσότεροι πληρώνουν, όπως PDF και image editor, αντίστοιχα του Adobe Acrobat Pro και του Photoshop.

Δείτε το ΕΔΩ.

2. Temp-mail

Σε αυτό το σάιτ μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωρινή ηλεκτρονική διεύθυνση που θα σας επιτρέψει να γραφτείτε σε ένα newsletter ή μια αντίστοιχη υπηρεσία, αποφεύγοντας όλα τα διαφημιστικά μηνύματα που συνήθως ακολουθούν.

Δείτε το ΕΔΩ.

3. Quillbot

Για φοιτητές που δεν θέλουν να κατηγορηθούν για αντιγραφή μιας πηγής, το Quillbot παραφράζει οποιοδήποτε κείμενο εισάγει ο χρήστης, αλλά προς το παρόν λειτουργεί μόνο στα Αγγλικά.

Δείτε το ΕΔΩ.

4. Otter AI

Για όσους δυσκολεύονται να κρατήσουν σημειώσεις και να συμμετέχουν ταυτόχρονα σε ένα meeting, το Otter AI ηχογραφεί και απομαγνητοφωνεί τις συναντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το ΕΔΩ.

5. Remove.bg

Το remove.bg αφαιρεί με ακρίβεια το background από οποιαδήποτε φωτογραφία και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσθέσει διαφορετικό φόντο.

Δείτε το ΕΔΩ.

6. Convertio

Μέσω του Convertio ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο εικόνας, ήχου, κειμένου κτλ σε άλλη μορφή.

Δείτε το ΕΔΩ.

7. My Heritage Nostalgia

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να ζωντανέψει παλιές φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων, μετατρέποντάς τες σε κινούμενες εικόνες.

Δείτε το ΕΔΩ.

8. Profile Pic Maker

Όσοι θέλουν ένα μοντέρνο και επαγγελματικό πορτραίτο, αλλά δεν έχουν πρόσβαση στον αντίστοιχο εξοπλισμό μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο Profile Pic Maker, να αφαιρέσουν ή να προσθέσουν background της επιλογής τους και να κατεβάσουν ακόμα και banner για το προφίλ τους στο LinkedIn που να ταιριάζει με το πορτραίτο τους.

Δείτε το ΕΔΩ.

9. Copy Paste Character

Αντί να προσπαθείτε να θυμηθείτε κάθε φορά τον κωδικό ή τον συνδυασμό των πλήκτρων για την άνω τελεία ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες, μπορείτε την επόμενη φορά απλώς να κάνετε copy και paste από το Copy Paste Character.

Δείτε το ΕΔΩ.

10. Diffchecker

Αν στείλατε σε κάποιον ένα αρχείο για διορθώσεις και σας το επέστρεψε χωρίς να σας ενημερώσει τι άλλαξε, μπορείτε να εισάγετε το πρωτότυπο και το διορθωμένο στο Diffechecker και η ιστοσελίδα θα βρει τις διαφορές για εσάς.

Δείτε το ΕΔΩ.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook