10+1 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε το ζιβάγκο

101-διαφορετικοί-τρόποι-για-να-φορέσετε-1547507

Επιτέλους! Ο μουντός καιρός κατέφθασε και μπορούμε πια να τον υποδεχτούμε, φορώντας το υπέροχο, άνετο, ζεστό και βολικό μας ζιβάγκο. Ένα top τόσο συνηθισμένο και τόσο chic, ταυτόχρονα, που αποτελεί ρούχο-κλειδί της γυναικείας καθημερινής γκαρνταρόμπας. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το “λευκό t-shirt” του χειμώνα γιατί κι αυτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Με ‘00s διάθεση

Φορέστε το κλασικό λευκό ή μαύρο ζιβάγκο σε λεπτή ύφανση και συνδυάστε το με ένα cargo παντελόνι, που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας. Προκειμένου να δώσετε μια έξτρα θηλυκή πινελιά στο look επιστρατεύστε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας.

 

Mix&match μπέρδεμα

Μια ωραία εναλλακτική θα ήταν να δώσετε λίγο χρώμα και ένταση στο σύνολό σας, επιλέγοντας διαφορετικής αισθητικής μοτίβα και μπερδεύοντάς τα μεταξύ τους. Αν μη τι άλλο, διαφορετικό και εντυπωσιακό.

Ανδρόγυνη αισθητική

Ένας από τους πιο αγαπημένους μας και chic συνδυασμούς είναι όταν το κλασικό ζιβάγκο ενώνεται με την oversized ανδρική παντελόνα -απόλυτη τάση αυτή την περίοδο. Ένα outfit που αναδεικνύει με τον πιο φίνο τρόπο τη γυναικεία ομορφιά, χρησιμοποιώντας ανδρικά ρούχα.

Ζιβάγκο μπουφάν

Ναι, υπάρχει και αυτός ο τρόπος για να φορέσετε το πιο ζεστό χαρακτηριστικό της χειμερινής ένδυσης. Μάλιστα, προτιμήστε το ζιβάγκο μπουφάν σας σε έντονο χρώμα, προκειμένου να του δώσετε ένταση και να το αφήσετε να πρωταγωνιστήσει στο σύνολο.

Total black, total chic

Στην oversized του γραμμή, το κλασικό πουλόβερ μας με ζιβάγκο λαιμόκοψη σετάρεται ιδανικά με ένα στενό παντελόνι ή με μια μάξι φούστα. Διατηρείστε το outfit μονόχρωμο επιλέγοντας αντίστοιχα και τα αξεσουάρ, όπως τα γυαλιά ηλίου σας, ή ακόμα και το λαστιχάκι που θα δέσετε τα μαλλιά σας.

Workwear Revival

Εμπνευσμένη από τη ‘90s αισθητική και εξαιρετικά casual, η denim σαλοπέτα συνδυάζεται με το πιο απλό και πιο τέλειο ζιβάγκο τοπ σε ένα αποτέλεσμα διακριτικό αλλά και μοναδικό, το οποίο πάντα θα μας συναρπάζει.

Less is more

Ο απόλυτος συνδυασμός που αποθεώνει τις αρχές του μινιμαλισμού χρησιμοποιώντας τα απολύτως απαραίτητα -το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, το πλεκτό σας αμάνικο ζιβάγκο και τα πιο μίνιμαλ και εύκολα να τα συνδυάσεις παπούτσια και αξεσουάρ. Ιδανικό για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Colorblocking

Τολμήστε το! Το colorblocking φέρνει κοντά τις πιο έντονες αποχρώσεις και το ζιβάγκο είναι εκεί για να δώσει το δικό του κομψό παρόν, με τον τρόπο του. Φορέστε ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα και αφήστε να φαίνεται από μέσα ένα εξίσου έντονο ζιβάγκο τοπ.

Colourless & neon

Τα cozy πλεκτά ταιριάζουν τέλεια με δερμάτινες υφές και αυτό δεν αποτελεί στιλιστικό μυστικό. Επιλέξτε σε colouless τόνους το πιο oversized ζιβάγκο πουλόβερ σας, το ίδιο και το δερμάτινο bottom σας και δώστε αυτό το «κάτι» στην εικόνα με neon αξεσουάρ που θα τραβήξουν το μάτι σαν μαγνήτης.

Mao cut

Θα μπορούσαμε να κατατάξουμε και αυτό το σχέδιο λαιμόκοψης στην κατηγορία των ζιβάγκο, αφού το mao κόψιμο είναι πρακτικά ένα μικρό διακριτικό ζιβάγκο. Μια διαφορετική προσέγγιση που μας αρέσει εξίσου.

School girl vibes

Είστε έτοιμες να καθίσετε και πάλι στα θρανία; Αν η ντουλάπα σας περιλαμβάνει ένα ζιβάγκο, μία μίνι πλισέ φούστα και loafers, τότε ναι! Και μην ανησυχείτε για τους βαθμούς, γιατί με τέτοιο outfit είναι αναμενόμενο ότι θα πάρετε 10 στο μάθημα του styling.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook