10 τρόποι να μετανιώσεις που πάρκαρες παράνομα | Photos

10-τρόποι-να-μετανιώσεις-που-πάρκαρες-πα-223248

bad_parking_fails_mercedes_c-classΕκτός από την αστυνομία που μπορεί να κόψει μια κλήση, στο παράνομο παρκάρισμα μπορούν να αντιδράσουν και οι ενοχλημένοι συμπολίτες σου.

Το παράνομο παρκάρισμα είναι μια παράβαση που μπορεί να είναι από εντελώς άκακη έως τρομερά ενοχλητική για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Και μερικοί από αυτούς δεν διστάζουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με κάθε τρόπο.

Ο πιο απλός και άκακος τρόπος αντίδρασης είναι το γράψιμο κάποιας φράσης του τύπου Asshole Parking στο έδαφος γύρω από το αυτοκίνητο που εμποδίζει. Και για κάποιο όχημα που έχει μπαρκάρει μπροστά σε κάδους σκουπιδιών, τι πιο προφανές από το να αφήνουν όλοι τα σκουπίδια τους πάνω του; Ενώ άλλες φορές ο ενοχλημένος περαστικός αφήνει σημείωμα με μια έξυπνη ατάκα που ειρωνεύεται τον οδηγό που πάρκαρε παράνομα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε 10 περιπτώσεις παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων οι οποίες επέσυραν κάποια πρωτότυπη τιμωρία του ιδιοκτήτη τους από τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

bad_parking_fails_370z bad_parking_fails_bmw_e30 bad_parking_fails_corsa bad_parking_fails_dodge_truck bad_parking_fails_durex bad_parking_fails_evoque bad_parking_fails_helen_keller bad_parking_fails_jaguar_xk8 bad_parking_fails_mercedes_c-class bad_parking_fails_smartnewsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook