1ο Zumbathon charity event στην Κρήτη | Σήμερα στα Χανιά για το «Κύτταρο Χαλέπας»

1ο-zumbathon-charity-event-στην-κρήτη-σήμερα-στα-χανιά-για-48550

zumbathon-480x300Το FUNSTUDIO σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο “ΚΥΤΤΑΡΟ Χαλέπας” διοργανώνουν το πρώτο ZUMBATHON® CHARITY EVENT στην Κρήτη.

Την Κυριακή 14/04/13 στις 10:00 π.μ, ZUMBA® 20 instructors από όλη την Κρήτη, ενώνουν τις δυνάμεις τους, το κέφι τους και τη θετική τους ενέργεια στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ για να χαρίσουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα ZUMBA® FITNESS στο κοινό.

Η Zumba® είναι ένα καινούργιο είδος άσκησης που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που απογειώνει.

Tα τελευταία χρόνια η ZUMBA® έχει γίνει ένα είδος επανάστασης. Συνδυάζοντας την ιδέα του fitness party με τo να γίνει το fitness διασκέδαση. Η ZUMBA® εξαπλώθηκε σαν φωτιά και καθιερώθηκε σαν τη μοναδική τόσο ισχυρή κίνηση στη βιομηχανία του fitness.

Η δυνατή μουσική και τα απλά βήματα σχεδιασμένα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, χορευτικού επιπέδου και φυσικής κατάστασης, κάνει τη ZUMBA® ένα φοβερά αποτελεσματικό αερόβιο ομαδικό πρόγραμμα και απόλυτα διασκεδαστικό.

Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να στηρίξετε την προσπάθεια!!!!! Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο, τις πιο άνετες φόρμες και αθλητικά παπούτσια, κρατήστε μαζί σας πετσετούλα για τον ιδρώτα και ελάτε να να χορέψουμε και να προπονηθούμε για καλό σκοπό!!!!

Η εκδήλωση γίνεται για τη στήριξη του παντοπωλείου αλληλεγγύης “ΚΥΤΤΑΡΟΥ -ΧΑΛΕΠΑΣ”.
Ώρα προσέλευσης: 09:30 π.μ

Εισφορά για το ”ΚΥΤΤΑΡΟ -ΧΑΛΕΠΑΣ”: 5€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook