1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού

1ο-παγκρήτιο-φεστιβάλ-εθελοντισμού-471929

Εθελοντικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα πραγματοποιήσουν σχετικές δράσεις όπως και Παραγωγικοί Φορείς και Άνθρωποι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, τη διάθεση τους και τον χρόνο τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη, διοργανώνεται το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, Λεωφ. Πλαστήρα 10 (απέναντι από τον τάφο Καζαντζάκη), προς τιμήν των Εθελοντικών Ομάδων και Εθελοντών της Κρήτης.

Εθελοντικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα πραγματοποιήσουν σχετικές δράσεις όπως και Παραγωγικοί Φορείς και Άνθρωποι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, τη διάθεση τους και τον χρόνο τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Ποιος:

To «Sociallazo ΝΝC» είναι ένας Κόμβος Δικτύωσης, Συνεργασίας και Δημιουργικότητας για την Κοινωνική Καινοτομία και Τοπική Ανάπτυξη.

Στόχος του είναι να Δικτυώσει την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα Δυναμικό Οικοσύστημα Συνέργειας, παγκόσμια συνδεδεμένο, όπου στους χώρους του μπορεί να επωάσει, να αναπτύξει και να υποστηρίξει εθελοντικές και επιχειρηματικές ομάδες και δράσεις για θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Οι δράσεις του βασίζονται στον Αθλητισμό, την Τέχνη, την Επιστήμη-Τεχνολογία, την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον και στην Επιχειρηματικότητα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο πιστεύοντας ότι αυτοί είναι οι πυλώνες του Πολιτισμού του 21ου Αιώνα.

Όραμα του είναι η Συνοχή και η Εξέλιξη την κοινωνίας μας όπως και η ανάδειξη της Συνεργασίας και της Συνεισφοράς ως Ανθρώπινες Αξίες.

Τι:

1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, Μια Γιορτή Συνεργασίας και Συνεισφοράς

«Η κίνηση μετράει»

Με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη» διοργανώνεται το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στις 8-9-10/12 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου προς τιμήν των Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη με σκοπό να αναδείξουν το έργο τους για να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας. Έναρξη στις 5:00μμ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και σε συνεργασία με Παραγωγικούς Φορείς και Ανθρώπους της πόλης, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες όπως κοινωνική κουζίνα, συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης, προβολή ταινιών μικρού μήκους, ομιλίες-συζητήσεις, workshop οινολογίας/καφέ/αυτοσχεδιασμού-θεατρικό παιχνίδι, έντεχνη βραδιά, κρητικό γλέντι κ.α.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει το έργο τον εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη με σκοπό να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας.

Σκοπός του είναι να δείξει τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που δημιουργεί η δυναμική της Συνεργασίας και Συνεισφοράς στη κοινωνία μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook