1ος εφηβικός ραδιομαραθώνιος: Μαθητές του 7ου Γυμνασίου στον SUPER FM 89.6 | Photos

1ος-εφηβικός-ραδιομαραθώνιος-μαθητές-129274

studio4Εφηβικός …αέρας στα ερτζιανά των Χανίων όλη μέρα χθες, αφού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, έφηβοι από έξι γυμνάσια και λύκεια των Χανίων «κατέκτησαν» τις ερτζιανές συχνότητες έξι τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών με πρόγραμμα δικής τους επιλογής.

studio1Ο Super fm 89.6 φιλοξένησε στο studio μαθητές και μαθήτριες από το 7ο Γυμνάσιο Χανίων που, συνοδευόμενα από την υπεύθυνη καθηγήτριά τους, την κυρία Βίκυ Κόλλια, «κατέλαβαν» τα μικρόφωνα από τις 6 έως τις 8 το βράδυ, κλείνοντας έτσι τον πολύ επιτυχημένο, πρώτο πανελλαδικά, εφηβικό ραδιομαραθώνιο.

studio5Οι μαθητές ξεκίνησαν την εκπομπή τους με μια σειρά από ανέκδοτα σχετικά με την σχολική ζωή. Ακολούθησαν αστείες μαντινάδες, σχόλια επί παντός επιστητού, συζήτηση για το γκράφιτι και τις επιρροές του, και κατέληξαν με μια εξαιρετική παρουσίαση, επαγγελματικού επιπέδου θα τολμούσαμε να πούμε, των Brit Awards που απονεμήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

studio7Κατά τη διάρκεια της εκπομπής γινόταν κλήρωση του αστυνομικού μυθιστορήματος «Καιρός για Ήρωες», του Χανιώτη συγγραφέα Πολυχρόνη Κουτσάκη, ο οποίος είχε την ιδέα του εφηβικού ραδιομαραθώνιου.

studio2Τα παιδιά κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των ακροατών οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν τηλεφωνικά και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους.

studio3Αξίζει να σημειωθεί η δυναμική προσέγγιση αλλά και οι επιλογές των παιδιών που χωρίστηκαν σε ομάδες και παρουσίασαν τα θέματά τους με φρεσκάδα, ζωντάνια και υπευθυνότητα.

studio6Η πολύ επιτυχημένη δράση αποδείχθηκε πολλαπλά χρήσιμη για τους εφήβους, οι οποίοι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην επικοινωνία, πήραν στα χέρια τους τα ηνία μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και ταυτόχρονα έμαθαν να χειρίζονται τη δύναμη του μέσου που μπορεί να είναι πομπός και δέκτης επικοινωνίας μαζί.

studio8

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook