1η Παγκρήτια Έκθεση Κλασικού Ποδηλάτου στο ιστορικό καφέ «Κήπος»

1η-παγκρήτια-έκθεση-κλασικού-ποδηλάτο-160029

Kipos AFISA PODILATA_ TELIKO_1Το ιστορικό καφέ “Κήπος” φιλοξενεί την «1η Παγκρήτια Έκθεση Κλασικού Ποδηλάτου» και μας ξεναγεί σε ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του κλασικού ποδηλάτου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 01-08-2014 και ώρα 21:00, η διάρκειά της θα είναι από τις 01 έως και 03 Αυγούστου 2014..

Πρόκειται για μια πρωτότυπη εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις του κλασικού ποδηλάτου (και όχι μόνο), που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Κρήτη και έχει οργανωθεί με μεράκι, από την Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας Χανίων.

Λίγα λόγια για την Λέσχη:

Μια παρέα μοτοσικλετιστών δημιούργησε την Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων το 1999. Έκτοτε πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας έδειξαν το ενδιαφέρον τους και υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης της κουλτούρας του τόπου, μαζί με την αγάπη τους για τις κλασσικές μοτοσικλέτες.

Στήνοντας «υγιείς» εκδηλώσεις όπως τις εκθέσεις Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, που προάγουν τον μοτοσικλετιστή στην πόλη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, συνεχίζει την δράση της δεκατέσσερα χρόνια τώρα με μεγάλη επιτυχία.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν:

Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.Α.Μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook