1η Λειβαδούρια Φυσιολατρική Διαδρομή

1η-λειβαδούρια-φυσιολατρική-διαδρομή-76591

livaroyriaΟι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ντουλιανών, Τσιβαρά και Γαβαλοχωρίου, σας προσκαλούν στην πρώτη Λειβαδούρια Φυσιολατρική Διαδρομή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου. Η Φυσιολατρική αυτή Διαδρομή, είναι με την μορφή αγώνα αλλά είναι επίσης ανοιχτή σε όλους εσάς που θέλετε απλά να περπατήσετε επτά απολαυστικά χιλιόμετρα σε ένα από τα πιο δασικά μονοπάτια του Δήμου Αποκόρωνα.

Η Λειβαδούρια διαδρομή επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να συνδυάζει την σωματική άσκηση με την απόλαυση της φύσης και την χαρά της συμμετοχής. Θα ξεκινήσουμε από τον δρυμό του Αγίου Αντωνίου στον Τσιβαρά στις 6μμ και θα τερματίσουμε στην Λειβαδούρα (δημόσιο πλάτωμα μεταξύ Γαβαλοχωρίου και Ντουλιανών)

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 7 χλμ τα οποία είναι σε μονοπάτι (ρεματιά), σε χωμάτινο δρόμο και ελάχιστα σε άσφαλτο. Στον τερματισμό θα υπάρχει κέρασμα υπό την συνοδεία μουσικής και χορού.  Θα ακολουθήσει απονομή μεταλλίων στους 6 πρώτους (3+3 άντρες-γυναίκες) και αναμνηστικά σε όλους.

Μπείτε στο www.Livadoura.com ή πάρτε τηλέφωνο στα 6945 874652 και 6977 635940 για να εγγραφείτε . Δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής.

Διοργάνωση: Πολιτιστικοί σύλλογοι Γαβαλοχωρίου, Ντουλιανών, Τσιβαρά. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων

Υπό την αιγίδα του δήμου Αποκορώνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook