Όταν ο George Michael σήκωσε την ελληνική σημαία στη συναυλία του | Video

όταν-ο-george-michael-σήκωσε-την-ελληνική-σημαία-σ-476330

Ήταν 26 Ιουλίου του 2007 όταν ο διάσημος βρετανό-κύπριος Τζόρτζ Μάικλ μετέφερε την περιοδεία του “25 Live” στην Αθήνα με την οποία γιόρταζε τα 25 χρόνια της καριέρας του στην μουσική.

Το ΟΑΚΑ πλημμύρισε από κόσμο και ο George Michael εμφανώς συγκινημένος δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί για την ένθερμη υποδοχή.

Όταν μάλιστα το κοινό άρχισε να φωνάζει το όνομά του στα ελληνικά… ο -κατά κόσμον- Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου είπε χαμογελώντας: «Είναι η πρώτη φορά, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όπου το κοινό λέει το όνομά μου σωστά» και το κατάμεστο στάδιο σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Ωστόσο μία ακόμα πολύ συγκινητική στιγμή που ξεσήκωσε το πλήθος, ήταν όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε με την ελληνική σημαία τυλιγμένη πάνω του!

Στο στάδιο βρισκόταν και ο Κύπριος πατέρας του τον οποίον ευχαρίστησε δημόσια.

Πριν τη συναυλία, ένα ακόμα βίντεο παρουσιάζει απόσπασμα από την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Στο βίντεο φαίνονται οι ελληνικές σημαίες που κυματίζουν, η διαδρομή του προς το Ολυμπιακό Στάδιο, η συνάντησή του με την οικογένεια του στο backstage κατά την οποία προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά, αλλά και ο κυπριακής καταγωγής πατέρας του George Michael που τον συστήνει στον Γιώργο Νταλάρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook