Όσκαρ θράσους | Δημοτικοί υπάλληλοι έκλεβαν μέταλλα με το υπηρεσιακό τους όχημα!

όσκαρ-θράσους-δημοτικοί-υπάλληλοι-έκ-214484

astynomiaAφαίρεσαν έξι μεταλλικές βάσεις στήριξης σκαλωσιάς, ένα χειροκίνητο ανυψωτικό μηχάνημα και πέντε μέτρα καλώδιο με σκοπό στη συνέχεια να τα πουλήσουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί

Δυο υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας συνέβαλαν επ΄αυτοφώρω οι αστυνομικές αρχές, την ώρα που έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα, από ανενεργή επιχείρηση, χρησιμοποιώντας υπηρεσιακό όχημα.

Οι δυο υπάλληλοι, 61 και 18 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται ότι επιβαίνοντας σε φορτηγό αυτοκίνητο, του Δήμου Καβάλας, μετέβησαν στην ανενεργή επιχείρηση, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Νέστου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο έξι μεταλλικές βάσεις στήριξης σκαλωσιάς, ένα χειροκίνητο ανυψωτικό μηχάνημα και πέντε μέτρα καλώδιο με σκοπό στη συνέχεια να τα πουλήσουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τ’ αδικήματα της κλοπής και της παράβασης των διατάξεων του νομοθετικού διατάγματος περί κανονισμού χρήσεως και κίνησης των οχημάτων του δημοσίου και των Ο.Τ.Α και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Να σημειωθεί ότι ο 61χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook