Όσα έγιναν στο γάμο Μποφίλιου – Κορτσέλη και δεν τα είδαμε ποτέ

όσα-έγιναν-στο-γάμο-μποφίλιου-κορτσ-743650

Το ζευγάρι πέτυχε το ακατόρθωτο!

Νατάσα Μποφίλιου και Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν μπροστά σε 400 καλεσμένους, χωρίς να διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία από εκείνο το party που στήθηκε στην Ταράτσα του Φοίβου, στην Ιερά οδό, με θέα την Ακρόπολη, το απόγευμα του Σαββάτου.

Και μπορεί οι εθισμένοι στα social media, αλλά και οι παπαράτσι, να απογοητεύτηκαν, όμως το ζευγάρι μόνο ικανοποίηση ένιωσε που οι άνθρωποι του σεβάστηκαν την παράκληση του και δεν έκαναν spoiler την ιδιαίτερη στιγμή τους. Η αναγγελία του γάμου σε εφημερίδα ανέφερε ότι επρόκειτο να παντρευτούν στο Χαϊδάρι Αττικής. Μόνο που στην πραγματικότητα το Χαϊδάρι πήγε στην Ταράτσα του Φοίβου αφού εκεί ψηλά τους πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, Νίκος Καραγιάννης

Το θέμα του concept στην πρόσκληση ήταν σαφές: ιμπρεσιονισμός. Δηλαδή, φως, λουλούδια και έντονα χρώματα. Οι περισσότεροι καλεσμένοι το τήρησαν και φόρεσαν floral φορέματα, καπέλα και φωτεινά χρώματα Η βασίλισσα του εντέχνου επέλεξε ένα λευκό νυφικό με διαφάνεια, έβαλε λουλούδια στα μαλλιά και φόρεσε ελάχιστο μακιγιάζ. O αγαπημένος της δεν ήταν κλασικός γαμπρός, αφού έβαλε ένα λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, του σχεδιαστή Νίκου Αποοτολόπουλου.

Το ιμπρεσιονιστικό σκηνικό ολοκλήρωνε το τρίο εγχόρδων που έπαιζε κλασική μουσική. Με κινηματογραφικό τρόπο, θυμίζοντας happy end ρομαντικών κομεντί, το ζευγάρι μίλησε για τον ερωτά του μπροστά στα αγαπημένα του πρόσωπα στη μέση μιας καμάρας από λευκά λουλούδια. «Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να βρω τον άνθρωπο που αγαπάω», είπε η Νατάσσα στον κόσμο, ενώ ο Χρήστος, αφού υπονόησε ότι στρεσάρεται μετους δημόσιους λόγους, είπε από την πλευρά του: «Η Νατάσα με κάνει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Με έκανε να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου» και συμπλήρωσε ότι ο γάμος είναι μια μάχη στην οποία τη θέλει δίπλα του. Κουμπάροι ήταν ο μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης της Νατάσσας, Θέμης Καραμουρατίδης και η κολλητή της, Μόνικα Κασάνη. Τίποτα κλισέ δεν είχε αυτός ο γάμος, αφού περιλάμβανε διασκεδαστικά gigis, αλλά και εκπλήξεις.

Πριν γίνει η τελετή, στους προτζέκτορες προβλήθηκαν videos στα οποία μιλούσαν οι μαμάδες του ζευγαριού αλλά και φίλοι, ενώ στη συνέχεια τρεις stand up κωμικοί, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, της θεατρικής ομάδας Αbovo, συντόνισαν ένα αυτοσχεδιαστικό παιχνίδι με το κοινό, το οποίο με κάποιον τρόπο συνδεόταν με τις ζωές του ζευγαριού. Στο τέλος μάλιστα έγινε αναπαράσταση του πρώτου ραντεβού της Νατάσσας και του Χρήστου και το ζευγάρι διόρθωνε χτυπώντας ένα καμπανάκι ό,τι δεν απέδιδαν σωστά. «60 κοτόπουλα, 500 μπιφτέκια και δύο γουρουνόπουλα» μαγείρεψε η Γωγώ Δελογιάννη για το γάμο, όπως έγραψε στο Instagram της.

Παράλληλα, η Ειρήνη Πορταλιού φρόντισε για τα γλυκά της βραδιάς, αλλά και για τις βάφλες με παγωτό που ψήνονταν εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να περίμενε κάποιος ότι η Νατάσσα Μποφίλιου θα είχε καλέσει στον γάμο της όλη την έντεχνη μουσική σκηνή, όμως η λίστα των επωνύμων ήταν τελικά πολύ περιορισμένη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που συνόδευε τον Κωστή Μαραβέγια, ήταν η μόνη influencer celebrity. Στα πηγαδάκια πάντως συζητούσαν τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την εκτίμηση του στο πρόσωπο της Νατάσσας. Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Μαριέττα. Φαφούτη, Σπύρος Γραμμένος, Δημήτρης Μοθωναίος, Νίκος Καραθάνος και Μυρτώ Κοντοβά ήταν επίσης ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ήταν καλεσμένοι.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook