Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων: Παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ | Αποστολή για τον αγώνα με Φάρο

όμιλος-αντισφαίρισης-χανίων-παρουσί-298031

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, με την ευκαιρία του πρώτου εντός έδρας αγώνα για τη φετινή σεζόν, την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου.

Parousiasi

Τρεις εκ των αθλητριών του ΟΑΧ, η αρχηγός Ρένα Σταχτιάρη και επίσης η Μαρία Μοσχοπούλου και η Μαίρη Καραβέλη βρέθηκαν στα γραφεία του Ομίλου παρουσιάζοντας τις τρεις νέες εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α2, που βρίσκεται ήδη εν εξελίξει. Μαζί τους βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Θεοδωράκης ενώ εκ μέρους της Διοίκησης, ο τεχνικός διευθυντής, Στέλιος Δερμιτζάκης.

Στην τοποθέτησή της η Ρένα Σταχτιάρη ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά. Ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε. Το πρώτο το χάσαμε, αλλά είναι ακόμα αρχή. Είμαστε καινούργιες οι περισσότερες παίκτριες. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουμε κόντρα στον Φάρο να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίξει. Πιστεύω ότι με μια καλή άμυνα το παιχνίδι θα είναι δικό μας».

Stahtiari

Για το αν είναι εφικτός στόχος για τον ΟΑΧ η παραμονή: «Ναι. Από εμάς θα εξαρτηθεί, εφόσον παίξουμε καλά. Εάν το κλίμα στην ομάδα είναι καλό πιστεύω ότι θα παραμείνουμε».

Για το τι διαφορές έχει η φετινή ομάδα με εκείνη του παρελθόντος που είχε “περάσει” από την Α2: «Τώρα υπάρχουν καινούργιες παίκτριες, ενώ υπάρχουν και νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα, όπως υπάρχει και νέος προπονητής».

Ο προπονητής του ΟΑΧ, Λευτέρης Θεοδωράκης στις δηλώσεις του είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε μετά από έξι χρόνια σε εθνική κατηγορία. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχοντας έξι καινούργιες αθλήτριες οι οποίες με την ποιότητα και την εμπειρία τους πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν πολύ. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια ώστε να υπάρχει αυτή η ομάδα και γενικώς να έχουμε μια συνέχεια ώστε οπότε οι νέες αθλήτριες να μπορέσουν να αποκτάνε εικόνες αλλά και να φέρουμε καινούργια παιδιά στο άθλημα του μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά, το ξεκίνημα σίγουρα δεν ήταν για μας το ιδανικό αλλά στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και στο τέλος, κάνοντας το ταμείο, θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε παραμείνει στην κατηγορία».

Theodorakis

Για το ματς με τον Φάρο Κερατσινίου: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου έτσι ώστε να μας στηρίξει. Ο Φάρος είναι επίσης μία νεοφώτιστη ομάδα, που ανέβηκε φέτος στην Α2 και έχει τον ίδιο στόχο με μας, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, θα τα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχει, ποιο είναι το “μυστικό” αυτής της ομάδας: «Πιστεύω ότι είναι το καλό κλίμα. Ακόμα, “χημεία” μέσα στο παιχνίδι δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε αλλά πιστεύω ότι μέσα από τα επίσημα παιχνίδια θα βελτιωνόμαστε. Σίγουρα είναι και η εμπειρία που δίνουν κάποιες παίκτριες, που έχουν παίξει πάρα πολλά χρόνια σε Α1 και Α2 και στις εθνικές ομάδες και θα βοηθήσουν πολύ τόσο την ομάδα όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια που δεν έχουν ξαναγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες».

Από μέρους της Διοίκησης του ΟΑΧ, ο Στέλιος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με αρκετούς καινούργιους ανθρώπους σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο, αλλά με παλιούς στο προπονητικό τιμ. Όλοι αυτοί έχουν έρθει για να βοηθήσει την ομάδα του Ο.Α. Χανίων έτσι ώστε να παραμείνει στην Α2, διότι αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά και να υπάρξει μια γενικότερη αναβάθμιση του μπάσκετ στην πόλη μας.

Dermitzakis

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που υπάρχει, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη μεγάλη βοήθεια που έχουμε από τους χορηγούς ξεκινώντας από την ΑΝΕΚ / BLUE STAR FERRIES όπου μέσω της ΕΚΑΣΚ και του προέδρου Μπάμπη Μαρκάκη έχουν εξασφαλιστεί οι μετακινήσεις μας. Θα ήταν άλλωστε πολύ δύσκολο για μια επαρχιακή ομάδα σε άλλη περίπτωση να μπορεί να μετακινηθεί και να καλύψει τα έξοδά της. Από τους μεγάλους χορηγούς ευχαριστούμε το ΙΝ.ΚΑ. και τη Fresh Snack. Υπάρχουν ασφαλώς πάρα πολλές ακόμα ντόπιες επιχειρήσεις που μας έχουν βοηθήσει είτε οικονομικά είτε στο κομμάτι της εστίασης συμβάλλοντας στο να σταθεί αυτή η ομάδα στα πόδια της και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα έχει η χρονιά. Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, τον κ. Καραμαλάκη, ο οποίος μας πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες».

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Φάρο

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση η οποία έγινε το Σάββατο το πρωί στο κλειστό του Κλαδισσού.

Στη διάθεση του Λευτέρη Θεοδωράκη βρίσκονται οι: Βαρυπατάκη, Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καλογεροπούλου, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Σταχτιάρη, Φουράκη και Χαραλαμπάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook