Όλος ο κόσμος εκεί.. Το Grand Opening του H&M στα Χανιά | Photos

όλος-ο-κόσμος-εκεί-το-grand-opening-του-hm-στα-χανιά-227270

IMG_4287Με πολύ κέφι και δυνατή μουσική πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του H&M στα Χανιά. Το κατάστημα, έτοιμο από νωρίς και εξοπλισμένο με όλη την ανοιξιάτικη συλλογή για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα της Παρασκευής.

IMG_4273Πρόκειται για το 32ο κατάστημα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Κρήτη, ενώ, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της H&M Μαρίζα Πετράκου, είναι αν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα από τα πιο μεγάλα στη χώρα.

IMG_4298«Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθούμε εδώ και αρκετά χρόνια να έρθουμε στα Χανιά, αλλά χρειαζόμαστε πάρα πολλά τετραγωνικά και δεν βρίσκαμε τον κατάλληλο χώρο που θα μπορούσε να στεγάσει όλη τη συλλογή. Τελικά βρήκαμε αυτό τον χώρο ο οποίος μπορεί να καλύψει την γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή μας» δήλωσε η κυρία Πετράκου και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κρήτη. Είναι κάτι το οποίο μας το ζητάγανε εδώ και πάρα πολύ καιρό μέσα από τηλεφωνήματα και από τα social media. Η εύρεση του κατάλληλου χώρου είναι και ο λόγος που δεν έχουμε ανοίξει κατάστημα ακόμα στο Ηράκλειο, αλλά ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα».

IMG_4267Στο full store κατάστημα των Χανίων ο καταναλωτής θα βρει ρούχα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, για το γραφείο, για όλες τις καθημερινές ανάγκες, για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες. Επίσης υπάρχουν ρούχα εγκυμοσύνης, γυναικεία εσώρουχα και μία μεγάλη συλλογή αξεσουάρ.

IMG_4290Με διάθεση καλοκαιρινή, όπως και η κολεξιόν της H&M, αλλά και πολύ ευδιάθετη, η Μαρία Ηλιάκη είπε στο zarpanews.gr: «Μου αρέσουν τα ρούχα της H&M, τα προτιμώ γιατί δεν μου αρέσει να ξοδεύω πολλά λεφτά, αλλά μου αρέσει να φοράω πολύ ωραία ρούχα σε πολύ καλή ποιότητα. Φέτος θα προτιμήσω πολύ τα μακριά φορέματα. Τα αγαπάω πολύ και νομίζω πως ειδικά φέτος είναι πολύ τάση. Γενικά μου αρέσει ότι είναι ευκολοφόρετο, μου αρέσουν τα εμπριμέ αλλά και τα τζιν που έχει βγάλει η H&M».

IMG_4301Η αγαπημένη παρουσιάστρια έβγαλε πολλές φωτογραφίες, κέρασε τον κόσμο σφηνάκια κα μίλησε με όλους: «Με τα Χανιά έχω ένα πολύ περίεργο δέσιμο, είναι λίγο μεταφυσικό. Έχω πολύ καλούς φίλους εδώ και η σημερινή είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα. Βρίσκομαι στην Κρήτη που είναι η πατρίδα μου και μάλιστα για τα εγκαίνια μιας εταιρίας που αγαπώ, οπότε δύο ωραίες συμπτώσεις με έφεραν σήμερα στα Χανιά.

IMG_4304

IMG_4313Η μόδα σε συνδυασμό με την τεχνολογία αποτελεί την τελευταία ενασχόληση της Μαρίας Ηλιάκη η οποία έχει πλέον το δικό στης site: «Το mariailiaki.gr είναι ένα site που το έκανα στην αρχή για πλάκα, και όμως τώρα πάει πάρα πολύ καλά χάρη στον κόσμο που το επισκέπτεται. Είναι κάτι που το αγαπώ γιατί είναι τελείως δικό μου και απ’ ότι διαβάζω από τα στατιστικά το επισκέπτεται και πολύς κόσμος από την Κρήτη οπότε αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη.»

IMG_4315

Τα εγκαίνια του καταστήματος αλλά και το πάρτι που ακολούθησε συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ, ενώ παρών ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ως guest dj.

IMG_4316

IMG_4319

IMG_4324

IMG_4333

zarpanews.gr

3 thoughts on “Όλος ο κόσμος εκεί.. Το Grand Opening του H&M στα Χανιά | Photos

  1. Πολλά συγχαρητήρια !! Να ευχηθούμε κιόλας να κλείσουν το ταχύτερο όλα τα τοπικά καταστήματα που απέμειναν, μη τυχόν και χάσουν τα αδέρφια μας οι Σουηδοί κανένα πελάτη από τους μυριάδες που έχει αυτή η πόλη ! Να τους στηρίξουμε τους ανθρώπους, τόσα χρόνια διακοπές εκεί κάνουν, μη σας πούν και αχάριστους ! Στήριξη και ανάπτυξη η τοπική οικονομία δε χρειάζεται! Τόσα χρόνια κονομήσατε…….. Έξω να φεύγει το χρήμα! Υπάλληλοι τους με ευνοικές συμβάσεις να γίνετε, με 380 ευρώ και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε, έτσι θέλει ο πελάτης…..

    1. Κυριε ανθελληνα θα συμφωνούσα μαζι σας εαν ο μεροκαματιάρης Έλληνας που πολύ σωστά αναφέρατε πωλούσε ρούχα κομμένα κε ραμμένα στην Ελλάδα όπως κε γινόταν μέχρι την δεκαετία του 90′..αλλά δυστυχώς πίστεψε στην εύκολη μεταπώληση κινέζικων ρούχων. Βέβαια τότε δεν μιλάγαμε γιατί οι τράπεζες με το καλημέρα μας δίνανε το δάνειο που μπορούσαμε να αποπληρώσουμε για να υποστηρίξουμε…την κινεζική οικονομία. Πρέπει επιτέλους ο Έλληνας να σταματήσει να κατακρίνει κε να υποδεικνύει ότι πάντα φταίνε οι άλλοι. Ένας σωστός επιχειρηματίας Έλληνας θα παίνευε την προσπάθεια της Η&Μ κε θα προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο η κε καλυτερο …αλλά δυστυχώς με νοοτροπίες σαν την δικιά σας δεν του αφήνετε πολλά περιθώρια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook