Όλοι οι Βρετανοί πήγαν διακοπές και… δείτε το πρωτοφανές μποτιλιάρισμα

όλοι-οι-βρετανοί-πήγαν-διακοπές-και-δ-401677

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε χιλιάδες οδηγούς οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν από το Κεντ στο λιμάνι του Ντόβερ. Οι οδηγοί έμειναν ακινητοποιημένοι με τα οχήματα τους για περισσότερες από 16 ώρες και το Twitter πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με τους οδηγούς το χάος στα γαλλοβρετανικά σύνορα σημειώθηκε εξαιτίας των νέων μέτρων ασφαλείας που έλαβαν οι γαλλικές αρχές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια. Πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν επίσης ότι οι Βρετανοί άρχισαν να βιώνουν τις συνέπειες του Brexit.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πολλοί τουρίστες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στα οχήματά τους τη νύχτα. Η αστυνομία προειδοποίησε ότι η αναστάτωση στους δρόμους μπορεί να διαρκέσει ως και σήμερα καθώς τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές 16 χιλιομέτρων!

Οι υπεύθυνοι του λιμανιού στο Ντόβερ υποστηρίζουν ότι για τις καθυστερήσεις και τις ουρές φταίει η έλλειψη προσωπικού στα γαλλικά σύνορα, όπου την Παρασκευή από τους επτά θαλάμους ελέγχου διαβατηρίων ήταν σε λειτουργία μόλις οι τρεις!

Σύμφωνα με τους ίδιους, η αναμονή από το τούνελ στο Ράουντχιλ μέχρι το Ντόβερ ήταν 700 λεπτά και από ένα άλλο σημείο ήταν 119 λεπτά το Σάββατο!

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες από το πρωτοφανές μποτιλιάρισμα

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook